İstanbul'da Şafak Operasyonu! 6 İlçede Eş Zamanlı Baskın - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Şafak Operasyonu! 6 İlçede Eş Zamanlı Baskın

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 ilçede çok sayıda adrese şafak vakti operasyonu düzenledi.

27.06.2015 06:18  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde birçok ilçedeki adrese operasyon düzenledi.

6 İLÇEDE BASKIN

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Bağcılar, Esenler, Sultanbeyli, Esenyurt, Sultangazi, Pendik ilçelerindeki çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

GÖZALTINA ALINANLAR OLDU

Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda bazı ilçelerde önceden belirlenen adreslerde aramalar yapıldı. Baskın yapılan adreslerde bazı kişileri gözaltına alındı.
SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİLER

Gözaltına alınan şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü.



İstanbul\'da Şafak Operasyonu! 6 İlçede Eş Zamanlı Baskın
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Şafak Operasyonu! 6 İlçede Eş Zamanlı Baskın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • yagmur damlasi: Düzgün konusun bunlardan biri benim eşim ve hiç bir yerle bağlantısı yok sakalı var diye namaz kılıp ibadetini yapıyor diye terörist damgası yedi 9 aylık cocuguma bakmak için gece gündüz calisiyo biz TC vatandaşıyiz bu topraklarda doğduk büyüdük hainlik dağdaki eşkıyaları başımıza getirenlerde barış olsun dedikce ortalığı karistirdilar allah herşeyi giren ve bilendir lütfen burda rencide edici kelimeler kullanmayın benim yerime kendinizi koyup empati yapın suçsuz birini alan zalimler allaha hesap verecek 5 3 Yanıtla
  • bayburtlu: muslumanlara yapılan bı operasyon sankı 4 3 Yanıtla
  • : Fuat Avni dun aksam yazmisti twitter dan bakabilirsiniz ne amaçla yapildigini 3 3 Yanıtla
  • ZOZAN: DERHAL İDAM EDİN 4 2 Yanıtla
  • la: Eskiya meclise Asfiya hapise. . 5 0 Yanıtla
  • markowen: bu hükümet ateş oynayı şimdi başına büyük bela aldı işin içinden çıkamadı bakalım türkiyeyi bu ateşte ne zaman yakacak 4 0 Yanıtla
  • ExKonyali: Haberleri Fuat Avni den takip edin her dedigi dogru cikiyor 2 1 Yanıtla
  • Tit: Aponun yanına koyun 0 3 Yanıtla
  • Ebubekir: Kobani seni derinden üzmüş galiba 0 0 Yanıtla

Advertisement