İstanbul'da Şafak Vakti Çok Sayıda Adrese Terör Baskını - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Şafak Vakti Çok Sayıda Adrese Terör Baskını

İstanbul'da Sancaktepe başta olmak üzere PKK'ya yönelik çok sayıda adrese operasyon yapıldı. Evler aranırken etraftaki arabalarda detaylı şekilde incelendi.

28.08.2015 07:33  Güncelleme: 08:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yasa dışı terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Sancaktepe ilçesi başta olmak üzere PKK'ya yönelik çok sayıda adrese yapılan operasyonda evler aranırken etraftaki arabalarda detaylı şekilde incelendi.

ÇOK SAYIDA ADRESE BASKIN

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü PKK'ya yönelik başta Sancaktepe olmak üzere tespit edilen çeşitli adreslere özel harekat polisleri ve zırhlı polis araçları desteği ile operasyon düzenledi.

ARABALAR DA İNCELENDİ

Mevlana Mahallesi İhya Sokak'ta bir apartmanın ikinci katında bir eve gelen polis ekipleri evde bulunan bir şüpheliyi gözaltına alırken evde ve apartmanın çevresinde park edilmiş araçlarda detaylı arama yaptı.

BİLGİ SIZMADI

Operasyon düzenlenen diğer adresler hakkında detaylı bilgi verilmezken gözaltına alınan şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

İstanbul\'da Şafak Vakti Çok Sayıda Adrese Terör Baskını
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Şafak Vakti Çok Sayıda Adrese Terör Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • seda_42: Allah güvenlik kuvvetlerimize güç kuvvet versin 22 1 Yanıtla
    ertugrul: Amin.... 4 0
  • Ahmet: Ak parti böyle devam ederse yüzde 70 oy alır böyle devam sokakları terör yuvası yapanları uyuşturucu satanları toplarsa doğru yoldadır halk bunlardan bıktı bu arada İstanbul kum kapı ve çevresinede bir el atarsa çok memnun oluruz esnaf olarak bıktık 3 0 Yanıtla
  • Murat: Sancaktepe nerdesidir arkadaş!!! adam gibi ilçe semt ismi yazsanıza... 2 0 Yanıtla
  • Hakann: Göz altına al serbest bırak. Yaktığınız mazota yazık. 2 0 Yanıtla
  • hakkarili şiriko: İçişleri veya milli savunma bakanlığı tuğrul türkeş e verilecek akp ve mhp gizliçe bu şekelde anlaştı.pkk ve destekçilerine büyük darbe vurularak akp nin tepki almaması sağlanacak benden d uyun. 1 0 Yanıtla
  • serkan: onlar boş işler reklam 0 0 Yanıtla
  • GERÇEK: HELE ŞÜKÜR AK PARTİ İŞTE BU ESKİDEN KAHVELERE GELİNİR GBT YAPILIRDI ŞİMDİ KAHVELER HIRSIZ PKK LI KAYNIYOR ALLAH AŞKINA OKMEYDANI GAZİ MAH. DOLAPDERE , ESENYURT KANARYA SULTANGAZİ BURADAKİ KAHVELERE GELİN ARAMA YAPIN.BAKIN NELER ÇIKACAKKK OYLAR ARTIK AKP YEEEE SONUNA KADAR 0 0 Yanıtla
    değişen bişey yok: Kanarya zaten diyarbakır,mardin, şırnak gibi olmuş....herkes herşeyi biliyor 0 0
  • fb.li: işte böyle devam teröristler bu dilden anlar yok edin hainleri 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement