İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği iki farklı operasyonda 267 bin hap, 60 kilo 340 gram eroin ve 4 kilo 920 gram esrar ele geçirildi.

14.08.2015 12:16

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği iki farklı operasyonda 267 bin hap, 60 kilo 340 gram eroin ve 4 kilo 920 gram esrar ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süredir takip ettikleri Yahya A. ve oğlu R.A'yı Büyükçekmece'de durdurarak üst araması yaptı. Aramada, Yahya A'nın üzerinden 10 gram uyuşturucu ve yakını adına düzenlenmiş sahte kimlik bulundu.

İki şüpheliyi gözaltına alan ekipler, Yahya A'nın evinde yaptıkları aramada çeşitli yerlere saklanmış 60 kilo 340 gram eroin, 2 ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi ve uyuşturucu satış kayıtlarının tutulduğu ajanda ele geçirdi.

Ekipler, ajandada adı yer alan kişilerle ilgili de soruşturma başlattı.

Öte yandan, Yahya A'nın Edirne Cezaevinden firar ettiği ve 5 ayrı olaydan da arandığı belirlendi.

?Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Yahya A. tutuklandı, oğlu serbest bırakıldı.

Polis, şüphelileri evde bekledi

Öte yandan sokak satıcılarına yönelik Bayrampaşa'da önceden belirlenen bir evde arama yapan ekipler, yatakların altında çantalar içerisinde 267 bin uyuşturucu hap ve 2 hassas terazi buldu. Evde şüphelileri bekleyen polis, bir süre sonra gelen 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramasında 1 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Şüphelilerin kullandığı otomobilde özel eğitimli narkotik köpeği "Alex"in de yardımıyla yapılan aramada, gizli bölmelerde 4 kilo 920 gram esrar bulundu.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement