İstanbul'daki Polis Aracının Kazası - Son Dakika
Yerel

İstanbul'daki Polis Aracının Kazası

İstanbul'da yaralı meslektaşını hastaneye götürürken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Murat Boyraz'ın cenazesi, Kayseri'de defnedildi.

28.05.2015 15:58

İstanbul'da yaralı meslektaşını hastaneye götürürken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Murat Boyraz'ın cenazesi, Kayseri'de defnedildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından şehit Boyraz'ın cenazesi, memleketi Kayseri'ye getirildi. Boyraz için Hunat Camii'nde düzenlenen cenaze törenine şehit polisin ailesi ve yakınları, Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral, askeri ve mülki erkan ile siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Düzgün, şehit polis memurunun babası Hasan Boyraz ile yakınlarına başsağlığı dileyerek, acılarını paylaştı.

İl Müftü Vekili Galip Koçer'in kıldırdığı namazın ardından şehit polisin cenazesi, Polis Şehitliği'nde toprağa verildi. Vali Düzgün, Boyraz'ın tabutuna sarılı Türk bayrağı ile fotoğrafını babası Hasan Boyraz'a teslim etti.

Kayseri'nin Sarız ilçesi doğumlu şehit polis memuru Boyraz'ın, 5 yıldır İstanbul'da görev yaptığı öğrenildi.

İstanbul'da, trafik kazasında yaralanan motosikletli yunus polisini hastaneye götürmek için yola çıkan Murat Boyraz yönetimindeki resmi polis aracı, Turgut Özal Bulvarı Anıt Mezar köprüsünün beton ayaklarına çarpmış, sürücü Murat Boyraz'ın kaldırıldığı hastanede şehit olduğu kazada 2 polis memuru da yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'daki Polis Aracının Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement