İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

İstanbul\'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Adana'da bazı belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri, yayımladıkları mesajla İstanbul'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

11.12.2016 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bazı belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri, yayımladıkları mesajla İstanbul'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, mesajında, şehitlere Allah'tan rahmet yaralılara şifa dileğinde bulundu.

Türkiye'yi bölmeye, güvenlik güçlerini ve milleti sindirmeye yönelik hain saldırılar gerçekleştiren teröristlerin, nafile çaba içinde olduğu belirtilen Sözlü, şunları kaydetti:

"Terör örgütleri Türkiye'nin birlik beraberliğine yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı. Devlet ve milletin tek yürek olmasına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuluyor. Acımız büyük. Türk milleti, bu toprakları vatan yapmak için canıyla, kanıyla ödediği bedele yenilerini ekliyor. Terör saldırıları canımızı yakıyor ancak milletimizi bu yolla yılgınlığa sürüklemek ve devletimizi zayıflatmak isteyenlerin, amaçlarına ulaşmalarının mümkün olmadığını herkesin bilmesi gerek. Türk milleti bu topraklarda sonsuza kadar yaşayacak, varlığını sürdürecektir. Milletimiz ve devletimiz her türlü sorunu aşacak, yaralarını saracak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeflere yürümeye devam edecektir. Bu alçakça saldırıyı planlayan ve düzenleyenleri lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da mesajında hain saldırının ardından terörü ve işbirlikçilerini lanetledi.

Hainlerin kardeşliği bozamayacağını belirtilen Çelikcan, "Terör asla hedefine ulaşamayacak. Türkiye'nin büyümesini istemeyen şer odakları hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklardır. Ülkemiz, büyümeye ve kalkınmaya devam edecektir. Türkiye bölgede oynanan oyunları bozduğu için bütün terör örgütleri ve işbirlikçileri tarafından hedef alınmaktadır. Terör örgütleri ve işbirlikçileri şunu iyi bilsin ki; ülkemiz teröre teslim olmayacaktır." ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Ayhan Barut ise saldırıya tepki göstererek, "Terör, Türkiye'nin kaderi değildir. Ulusal kurtuluş mücadelesinde yedi düvele meydan okuyan ve diz çöktüren Türkiye Cumhuriyeti teröre asla teslim olmayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

MHP İl Başkanı Yusuf Baş ise bu acıyı yaşatan, insanları hunharca katleden eli kanlı katilleri besleyen, destek veren tüm kirli odakları ve her türlü terörü lanetlediğini kaydetti.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek de bu hain saldırının aziz milleti derinden üzdüğünü, ülkede huzur ve barış ortamını bozmak isteyenlere, halkın sağduyusuyla en güzel cevabı vereceğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement