İstanbul'dan Müthiş Bir Koşu Performansı... - Son Dakika
Güncel

İstanbul'dan Müthiş Bir Koşu Performansı...

İstanbul\'dan Müthiş Bir Koşu Performansı...

Önde gelen spor performans markalarından PUMA'nın yeni koşu ayakkabısı IGNITE, dünyanın bütün şehirlerini birbiriyle yarıştırıyor.

27.04.2015 11:14  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbullu koşuseverler, şehri 21 günde 4.'lüğe taşıdı

"Ignite Your City" konseptiyle 21 gün boyunca koşan marka önderleri ve koşu grupları, İstanbul'u bütün şehirlerarasında 4.'lüğe taşıdı.

'Dünyanın en hızlı adamı' unvanının sahibi Usain Bolt'un da tercihi olan PUMA'nın yeni Ignite koşu ayakkabısının global lansmanı kapsamında, 'dünyanın en hızlı şehri' belli oluyor. Dünyanın dört bir yanındaki koşu severler 'Ignite Your City' konseptiyle yarışıyor.

'Ignite Your City' konsepti, New York'tan Tokyo'ya, dünyanın her yerindeki koşu severleri bir araya getiriyor. PUMATrac aplikasyonuyla koşan herkes, kendi şehrinin genel performansına katkıda bulunuyor.

Bu kapsamda, İstanbul Koşu Kuvvetleri'nin kurucusu ve Runner's World sözcüsü Rüya Baraz ve Rundiamo koşu grubunun kurucusu Can Aksu, Ignite Marka Önderleri olarak seçildiler ve 21 gün boyunca İstanbul'un farklı lokasyonlarında koştular. Koşucular, bu heyecan verici deneyimde edindikleri tecrübeleri #IGNITEISTANBUL etiketiyle sosyal medya hesaplarından da paylaştılar.

Ignite Marka Önderleri, 21 gün süren bu büyük meydan okumada yalnız değildi. Koşuya gönül veren bütün İstanbulluların yanı sıra, milli triatloncu İpek Onaran, CNN Türk Haber Spikeri Nevşin Mengü, sosyal medya fenomenleri Murat Sakaoğlu ve Aslı Bekiroğlu gibi isimler de performanslarıyla İstanbul'un başarısına destek verdi.

Bebek, Arnavutköy, Rumelihisarı, Beşiktaş, Yıldız Parkı ve Caddebostan sahili gibi farklı lokasyonlarda ter döken Marka Önderleri ve bireysel koşucuların 21 gün boyunca gösterdikleri çabalar sonunda İstanbul, PUMA'nın global koşu aplikasyonu PUMATrac'te 10. sıradan 4.'lüğe yerleşti.

'Ignite Liderlik Tablosu'nda siz de yerinizi alın…

PUMA'nın sporcuları motive etmek ve farklı antrenman yolları bulmalarına yardımcı olmak için hayata geçirdiği koşu aplikasyonu PUMATrac sayesinde dünyanın farklı şehirlerinden sporcular hem kendileri arasında hem de şehirleri için yarıştı.

Dünya şehirlerinin sıralamaları, PUMATrac aplikasyonundaki 'Ignite Your City' sekmesinde görülebiliyor. Bireysel koşucuların performanslarına göre puanlandırılan şehirlerde rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Aplikasyon, koşu tamamlandığı an skor, mesafe, kişisel veriler, hava ve zaman koşullarına göre kullanıcıyı puanlıyor. Yol mesafeleri, tempo ve yakılan kaloriler ve koşunuza en uygun müzik seçenekleri sunan Spotify özelliğiyle koşunuzu farklı bir boyuta taşıyor. Koşu rotanızı arkadaşlarınızla paylaşmanızı veya diğerlerininkini de denemenizi de sağlayan uygulama, içinde bulundurduğu 'Ignite Liderlik Tablosu'nda kullanıcılar arasında puanlama sistemi de sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'dan Müthiş Bir Koşu Performansı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement