İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğundan Özel Konser - Son Dakika
Güncel

İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğundan Özel Konser

İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğundan Özel Konser

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde konser veren Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu, konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

03.03.2014 10:35  Güncelleme: 10:32

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde konser veren Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu, konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1993 yılında kurulan İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu, Küçükçekmece Belediyesi, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde verdiği konserde müzik ziyafeti sundu.

Halk Müziği ve ezgilerimize yeni bir bakış getirmeyi amaçlayan topluluk, tüm yöreleri kapsayan geniş repertuarı ve birbirinden özel seslerin okuduğu şarkılar ve türkülerle Küçükçekmeceli'lere eğlenceli bir konser akşamı yaşattı.

SEVİLEN ESERLER SESLENDİRİLDİ

Repertuarlarında, Yeni Türkü, Ezginin Günlüğü, Zülfü Livaneli şarkıları ve Halk Müziği'nin birbirinden sevilen türkülerine yer veren İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu'na katılımcılar alkışlarla eşlik etti.

İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu, gerek yurtiçi, gerek yurtdışında düzenli konserler vermekte olup, aranjör ve yorumcu olarak her biri kendi konusunda üstün deneyime sahip sanatçılardan oluşuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğundan Özel Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement