İstanbul Moda Konferansı Türk Tekstil Sektöründe Neyi Hedefliyor? - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul Moda Konferansı Türk Tekstil Sektöründe Neyi Hedefliyor?

ETF Tekstil / TGSD Yönetim Kurulu Üyesi Sanem Dikmen, İstanbul Moda konferansının Türk Tekstil sektörüne sağlayacağı kazanımları ve hedeflediklerini Wise TV aracılığıyla anlattı.

29.09.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ETF Tekstil/ TGSD Yönetim Kurulu Üyesi Sanem Dikmen, İstanbul Moda konferansının Türk Tekstil sektörüne sağlayacağı kazanımları ve hedeflediklerini Wise TV aracılığıyla anlattı.

Bu yıl 8.'si düzenlenecek olan İstanbul Moda Konferansı dahilinde kurulan iletişim sayesinde taleplerin gelişmesi ve ihtiyaçların karşılanmasıyla büyümeyi hedeflediklerini söyleyen Dikmen: "Bu sene düzenleyeceğimiz konferans öncekilere göre biraz daha büyük ve kapsamlı bir organizasyon yapıyoruz. 8. konferansımız olan İstanbul Moda Konferansı uluslararası moda sanayiinde yani sadece tasarım ve koleksiyon olarak değil de büyük hacimlerde üretim ve sanayileşme anlamında çok ciddi bir birlikte çalışma gerekiyor. Tasarımcı ve fabrika aşaması ve lojistik aşaması içeren bir şey mağaza dağıtım dahil. Türkiye'de şu ana kadar devam eden çok ciddi tekstil ve konfeksiyon üzerine yatırımları var. Lojistik destek ile beraber Avrupa'nın hala en önemli tekstil konfeksiyonda tedarik noktalarından biri halindeyiz. Bu konferanslar ile kurulan iletişim ve karşılıklı ihtiyaçlar, taleplerinde gelişmesiyle büyüterek devam etmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

İstanbul Moda Konferansı Türk Tekstil Sektöründe Neyi Hedefliyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi İstanbul Moda Konferansı Türk Tekstil Sektöründe Neyi Hedefliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement