İstanbul Polisinden Dev Hırsızlık Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul Polisinden Dev Hırsızlık Operasyonu

İstanbul'da girdikleri işyeri ve evlerden önlerine geleni çalan hızsızlık çetesi üyesi 27 şüpheli, 760 polisin katıldığı operasyon sonucu gözaltına alındı.

12.06.2015 15:30  Güncelleme: 16:16

İSTANBUL (İHA) – İstanbul'da girdikleri işyeri ve evlerden önlerine geleni çalan hızsızlık çetesi üyesi 27 şüpheli, 760 polisin katıldığı operasyon sonucu gözaltına alındı. 44 adrese yapılan eş zamanlı baskında ele geçirilen çalıntı malzemelerin görüntüsü kermesi aratmadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 44 farklı adrese yapılan eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda binlerce çalıntı malzeme ve eşya ele geçirdi. Her türlü hırsızlık olayını gerçekleştiren çete üyelerinin adreslerinde bin 500 adet çalıntı elbise, 426 adet çalıntı spor ayakkabı, 13 adet tilki derisi, 26 koli ayakkabı, iki adet av tüfeği ve elektronik eşyalar başta olmak üzere çok sayıda eşya bulundu.

Çevik Kuvvet, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik, Özel Harekat, Güven Timleri, Asayiş ve Kaçakçılık Şubeleri'nin katıldığı operasyonda toplam 27 çete üyesi gözaltına alındı. Altı aydır teknik ve fiziki takiple izlenen zanlıların İstanbul genelinde 63 farklı hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi. Zanlılar Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Gözaltı sayısının artabileceği ifade edildi. Çalıntı eşyalar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sergilendi. Kermesi andıran sergide; ayakkabıdan kot pantolona; bakır süs eşyalarından elektronik eşyalara, kol saatinden kahve fincanına kadar çok sayıda çalıntı malzeme dikkat çekti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul Polisinden Dev Hırsızlık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement