İstanbul Valisi Şahin Darülaceze'yi Ziyaret Etti 1- - Son Dakika
Güncel

İstanbul Valisi Şahin Darülaceze'yi Ziyaret Etti 1-

İstanbul Valisi Şahin Darülaceze\'yi Ziyaret Etti 1-

Vali Vasip Şahin İnşallah İstanbul 2014'ten daha rahat, daha huzurlu bir şehir olacaktır Özellikle bugün vatandaşlarımızın özel bir dikkat sarf ederek, alkollü araba kullanmamalarını, herhangi bir can ve mal kaybına ve üzücü duruma sebebiyet vermemelerini rica ediyorum (Vedat Şahin cinayeti) Mutlaka çözülecektir.

31.12.2014 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Vasip Şahin İnşallah İstanbul 2014'ten daha rahat, daha huzurlu bir şehir olacaktır

Özellikle bugün vatandaşlarımızın özel bir dikkat sarf ederek, alkollü araba kullanmamalarını, herhangi bir can ve mal kaybına ve üzücü duruma sebebiyet vermemelerini rica ediyorum

(Vedat Şahin cinayeti) Mutlaka çözülecektir. Bu tür olaylar, şimdiye kadar hep çözüldü. Şu anda gözaltı yok ama çalışılıyor. Sebepleri ve tarafları üzerinde arkadaşlarımız dikkatli bir çalışma yürütüyorlar. Sonuçlarını önümüzdeki günlerde inşallah görürüz

Haber-Kamera Erhan TEKTEN İstanbul DHA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Darülaceze'yi ziyaret ederek, yaşlıların yeni yılını kutladı.

Vali Şahin, yılın son akşamını Darülaceze'de geçirdiği için memnun olduğunu vurgulayarak, Darülaceze sakinlerinin mutlu olması ve rahat etmesi için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Şahin, Darülaceze'nin tarihi bir yer olduğunu belirterek, 120 yıl önce böyle güzel sosyal bir müessese yapılmış ve bu müesseseden, din, dil, ırk ayrımı yapılmaksızın herkes bugüne kadar istifade etmiş. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecek inşallah. Bu aynı zamanda milletimizin büyüklüğünü gösteriyor. Yaşlısına hürmetini ve insanına verdiği değeri gösteriyor diye konuştu.

Vali, şöyle devam etti

Biz, büyüklerimize ve muhtaç insanlarımıza hürmetle hizmet ettiğimiz oranda istikbalimizden emin olacağımıza inanıyoruz. Her biriniz bizim için birer hazinesiniz. Geçmişimizi bize aktaran, bize geçmişimizden haber veren insanlarsınız. O güzel adetlerimizi, kültürümüzü, bize aktaran insanlarsınız. Sizler bu anlamda da toplumumuzun önemli bir ihtiyacını da karşılıyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyoruz.

Darülaceze'nin erkek ve kadın sakinlerinin bulunduğu blokları tek tek ziyaret eden Şahin, yaşlılarla sohbet etti. Kadınların Şark Salonu'nda ağırladığı Vali Şahin, halı kaplı salona girerken ayakkabılarını çıkardı.

SAĞLIKLI VE HUZURLU GÜNLER DİLİYORUM

Vali Vasip Şahin, gazetecilerin yeni yıla ilişkin sorusu üzerine de, Tüm İstanbullulara, İstanbullu hemşehrilerimize mutluluklar, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. İnşallah İstanbul, 2014'ten daha rahat, daha huzurlu bir şehir olacaktır. Kamuda çalışan bütün arkadaşlarımız, kamu görevlisi bütün görevlilerimiz bu gayret ve azim içerisindeler. Tüm İstanbullulara iyi seneler diliyorum dedi.

YILBAŞI ÖNLEMLERİ

Yılbaşı için alınan önlemlere değinen Şahin, şunları söyledi

Bugün İstanbul cadde ve sokaklarında, trafik görevlileri de dahil 15 binden fazla güvenlik görevlisi arkadaşımız İstanbulluların daha rahat bir yılbaşı geçirmeleri için gayret içindeler ve görevleri başındalar. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Vatandaşlarımızdan da anlayış ve hassasiyet, görevlilerimizin görevlerini yapması esnasında yardım rica ediyorum. Özellikle bugün vatandaşlarımızın özel bir dikkat sarf ederek, alkollü araba kullanmamalarını, herhangi bir can ve mal kaybına ve üzücü duruma sebebiyet vermemelerini rica ediyorum.

VEDAT ŞAHİN CİNAYETİ

İstanbul Valisi Şahin, Nişantaşı Valikonağı Caddesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile ilgili bir soru üzerine de, Mutlaka çözülecektir. Bu tür olaylar, şimdiye kadar hep çözüldü. Şu anda gözaltı yok ama çalışılıyor. Sebepleri ve tarafları üzerinde arkadaşlarımız dikkatli bir çalışma yürütüyorlar. Sonuçlarını önümüzdeki günlerde inşallah görürüz. Takdir edersiniz ki bu adli bir olaydır ve Cumhuriyet savcılarımızın kontrolünde yürütülüyor. Onlar da bu konunun üzerinde hassasiyetle duruyorlar yanıtını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Valisi Şahin Darülaceze'yi Ziyaret Etti 1- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement