İşyerine 'Telefonla Uğraşmayan' Kadın Eleman Arıyor - Son Dakika
Güncel

İşyerine 'Telefonla Uğraşmayan' Kadın Eleman Arıyor

İşyerine \'Telefonla Uğraşmayan\' Kadın Eleman Arıyor

Ağrı'da hediyelik ve antika eşya satan Burak Aydemir iş yerine 'telefonla uğraşmayan' kadın eleman aradığını belirten yazı astı.

12.08.2015 10:35  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da hediyelik ve antika eşya satan Burak Aydemir iş yerine 'telefonla uğraşmayan' kadın eleman aradığını belirten yazı astı. Aydemir, daha önce çalıştırdığı kadın elemanların elinden cep telefonunun düşmediği için ön koşullu eleman arayışı yapmak zorunda kaldığını söyledi.

''DAHA ÖNCE ÇALIŞAN 4 KADIN ELEMAN CEP TELEFONUNU ELİNDEN DÜŞÜRMÜYORDU''

Yavuz Mahallesi'nin Kağızman Caddesi üzerinde hediyelik ve antika eşya satan Çerçi isimli mağazası bulunan Burak Aydemir'in işyerinin camına 'telefonla uğraşmayan bayan eleman aranıyor' ilanı, dikkat çekti. Daha önce işyerinde çalışan 4 kadın elamanın da cep telefonunu elinden düşürmediğini, telefonla uğraştıkları için müşteriyle yeterince ilgilenilmediğinden yakınan Aydemir, çareyi uyarılı eleman aranıyor ilanında bulduğunu belirtti. Tüm esnafın, çalışanların cep telefonu ile uğraşmasından şikayetçi olduğunu belirten 28 yaşındaki Aydemir, şunları söyledi:

''ÇOĞU İŞYERİ SAHİBİ BU KONUDAN ŞİKAYETÇİ''

"Dededen kalma özelliği bulunan hediyelik ve antika eşya satan işyerini çalıştırıyorum. Aldığım bayan elemanların hepsi cep telefonlarını elinden düşürmüyordu. Sürekli telefonla konuşuyor, mesaj yazıyor, internette sörf yapıyorlar. Elemanlar telefondan kopamadığı için müşteriyle yeterince ilgilenmiyorlar. Böyle yaptıkları için de işten çıkarmak zorunda kalıyoruz. Alacağım elemanın önce telefon bağımlısı olmamasını istiyorum. Çoğu işyeri sahibi bu konudan şikayetçi ve de benim gibi düşünüyor. Ben öncülük yaptım ve ilanı asmak zorunda kaldım. " - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşyerine 'Telefonla Uğraşmayan' Kadın Eleman Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yağmur: O kürt değil mi diyen arkadaşa sunu deyim kendi ne halt acaba senin gibiler yüzünden türkiye bu hale geldi 0 0 Yanıtla

Advertisement