İttifak Holding Fuardan Yeni Bağlantılarla Döndü - Son Dakika
Güncel

İttifak Holding Fuardan Yeni Bağlantılarla Döndü

İttifak Holding Fuardan Yeni Bağlantılarla Döndü

İttifak Holding, Müsiad Fuarı'ndan yeni iş bağlantıları ile döndü.

16.10.2012 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Müsiad Fuarı'nda Selva Gıda, İmaş Makine, Seha Yapı ve Adese gibi önemli markaları ile yer alan İttifak Holding, fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Yaklaşık 85 ülkeden 5 bin yabancı ve binlerce Türk işadamını bir araya getiren 14. Uluslararası Müsiad Fuarı'ndaki İttifak Holding standı büyük ilgi gördü. Farklı sektörlerdeki markalarıyla, ürünlerini 120'den fazla ülkeye ulaştıran İttifak Holding, son yılların en büyük iş buluşmasında ilişki ve ticaret bağlantılarını geliştirme fırsatı buldu. İttifak Holding ve iştirakleri, 11-14 Ekim tarihleri arasında CNR Expo Center'da gerçekleştirilen fuarda, yerli ve yabancı iş adamlarını ağırladı.

2007 yılından bu yana Türkiye'nin markalı makarna ihracat şampiyonluğunu elinde bulunduran ve geçtiğimiz yıl kapasitesini yüzde 75 oranında artıran Selva Gıda, kurduğu yeni iş bağlantılarının yanı sıra fuar boyunca ziyaretçilerine eşsiz lezzetlerini de tattırdı. Ürünlerinin yüzde 90'a yakınını ihraç eden İmaş Makine de fuarın dikkat çeken bir diğer markası oldu. Dünyanın farklı bölgelerinde anahtar teslimi değirmen fabrikaları kuran İmaş Makine, yeni pazar bağlantıları kurdu ve mevcut pazarlarını güçlendirecek önemli görüşmeler yaptı.

Eş zamanlı gerçekleştirilen Private Label Fuarı ile katıldığı Müsiad Fuarı arasındaki sinerjiyi faydaya dönüştüren Adese ise, fuar boyunca Adese markalı ürünleri ile boy gösterdi. 9 şehirdeki 144 mağazasında binlerce tüketiciye ulaşan, yurtiçindeki iş yerlerine yaptığı toptan satışları ile de dikkat çeken Adese'ye fuarda ilgi yoğun oldu.

İttifak Holding'in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Seha Yapı, bugüne dek başarıyla tamamladığı projeleri hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. Ülkemizin farklı bölgelerinde konut projeleriyle ses getiren Seha Yapı, 14. Uluslararası Müsiad Fuarı'nda binlerce fuar ziyaretçisi ile bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İttifak Holding Fuardan Yeni Bağlantılarla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement