İyi Yatırım Zirvesi"Nin Üçüncüsü Akbank Sponsorluğunda Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

İyi Yatırım Zirvesi"Nin Üçüncüsü Akbank Sponsorluğunda Düzenlendi

"İyi Yatırım Zirvesi"nin üçüncüsü, Endeavor, London Business School ortaklığında ve Akbank sponsorluğunda düzenlendi.

28.05.2014 12:59

"İyi Yatırım Zirvesi"nin üçüncüsü, Endeavor, London Business School ortaklığında ve Akbank sponsorluğunda düzenlendi.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, Akbank Kobi Bankacılığı Bölüm Başkanı Cem Martı, Mynet Yönetim Kurulu Başkanı ve Endeavor Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kurttepeli, Transtech Danışma Kurulu Üyesi Prof. Graham Richards, Aslanoba Capital Başkanı Hasan Aslanoba, yemeksepeti.com Kurucu Ortağı Melih Ödemiş, Dugun.com Kurucusu Emek Kırbıyık gibi konuşmacılar, yatırımcı ve girişimciler üçüncü İyi Yatırım Zirvesi'nde buluştu.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan Akbank Kobi Bankacılığı Bölüm Başkanı Martı, Türkiye ekonomisinin hedefindeki atılımların gerçekleştirilmesi ve yeni istihdam alanlarının yaratılması için girişimcilerin yeni finansman kaynaklarına erişimlerinin artırılması gerektiğini vurguladı.

"Melek Yatırımcılığın" bu noktada girişimcilere sağladığı destekle öne çıktığına işaret eden Martı, Melek Yatırımcılığın kendi işini kurup ilerlemek isteyen girişimcilerin gerekli finansman kaynaklarına ulaşımlarını kolaylaştırdığını, girişimcilerle yatırımcıları buluşturduğunu ve deneyimleri ile onlara rehberlik ettiğini belirtti.

Martı, Akbank olarak yeni fikirlerin, girişimcilerin de arkasında olduklarını anlatarak, Endeavor'la uzun süredir devam eden işbirliği kapsamında girişimciliğin ve girişimcilerin önünü daha da açmak, yeni imkanlar sunmak için de finansman desteği sağladıklarını ve şu ana kadar kadar 39 Endeavor girişimcisine yaklaşık 90 milyon lira kredi kullandırdıklarını ifade etti.

Yeni bir işletme kurarak, ticari faaliyetlerine başlamış girişimciler için avantajlı ürün ve hizmetler içeren "Girişimci Destek Paketi"ni hazırladıklarını söyleyen Martı, Akbank olarak girişimcileri desteklemeye ve onların önünü açmaya yönelik çalışmalara devam ettiklerini aktardı.

Zirvede düzenlenen paneller ve çalışma oturumlarında, "Türk Teknolojik Ekosistemi" üzerinde de duruldu ve girişimciler katılımcılarla liderlik, yönetim ve finansman konularında deneyimlerini paylaştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İyi Yatırım Zirvesi'Nin Üçüncüsü Akbank Sponsorluğunda Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement