İyte Mimarlık Fakültesi ve Urla Belediyesi'nin İşbirliği - Son Dakika
Yerel

İyte Mimarlık Fakültesi ve Urla Belediyesi'nin İşbirliği

İyte Mimarlık Fakültesi ve Urla Belediyesi\'nin İşbirliği

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Fakültesi ve Urla Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen İYTE Mimarlık Fakültesi Mekan Araştırmaları Semineri 6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Mekânsal İyileştirme Planı Kapsamında...

05.12.2013 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Fakültesi ve Urla Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen İYTE Mimarlık Fakültesi Mekan Araştırmaları Semineri 6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Mekansal İyileştirme Planı Kapsamında Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Model Geliştirme Atölyesi, Romanları konu alıyor.

Urla ilçesinde Romanların yaşadığı Sıra mahallede, sosyo-ekonomik ve kültürel sürdürülebilirliğin sağlanması için model oluşturulmasına duyulan ihtiyaç nedeniyle yapılacak seminerde, bu konuda çalışmalar yürütmüş akademisyen ve uzmanlar, deneyim ve çalışmalarını paylaşacaklar.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden Umut Beşpınar, Sibel Kalaycıoğlu, Gazi Üniversitesi Tapu Kadastro MYO'ndan Sonay Bayramoğlu Özuğurlu, Yerel Yönetim Araştırma Yardım ve Eğitim Derneği'nden Ahmet Dursun, Kadıköy belediyesi danışmanı İnci Beşpınar, Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden Emine İncirlioğlu, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü- Mimarlık Fakültesi'nden Fehmi Doğan, Adile Arslan Avar, Tonguç Akış, Urla Roman Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Halk Oyunları Derneği Genel Sekreteri İpek Çalışkan, Urla Belediyesi Sosyal Projelerden Sorumlu Proje Uzmanları Esra Şimşir ve Seda Salihoğlu Günelsu'nun katılacağı seminer 6 Aralık Cuma günü İYTE Mimarlık Fakültesi A Blok'ta saat 11.00'de başlayacak.

7 Aralık Cumartesi günü Urla Belediyesi'nde gerçekleştirilecek olan çalıştay, dış katılımcılara kapalı olarak gerçekleştirilecektir. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İyte Mimarlık Fakültesi ve Urla Belediyesi'nin İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement