İzlanda, Hollanda'yı 1-0 Yendi - Son Dakika
Spor

İzlanda, Hollanda'yı 1-0 Yendi

İzlanda, Hollanda\'yı 1-0 Yendi

Milli Takımımızın grubunda yer alan İzlanda, deplasmanda Hollanda'yı 1-0 mağlup ederek rakibine ağır darbe vurdu.

03.09.2015 23:50  Güncelleme: 23:55

EURO 2016 Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımızın da yer aldığı A Grubu'nda Hollanda ile İzlanda karşı karşıya geldi. Amsterdam Arena'da oynanan karşılaşmayı İzlanda 1-0'lık skorla kazandı ve rakibine büyük bir şok yaşattı.

SIGURSSON GALİBİYETİ GETİRDİ

Mücadelede iyi bir savunma anlayışı sahaya yansıtan İzlanda, 51. dakikada kazandıkları penaltıyı Gylfi Sigursson ile gole çevirdi ve maçtan da 1-0 önde ayrıldı.

ROBBEN SAKATLANDI, MARTINS KIZARDI

Hollanda'nın yıldızı Arjen Robben sakatlığı nedeniyle 31. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalırken, 33. dakikada da Bruno Martins Indi rakibine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gördü ve Portakallar maçı 10 kişi tamamladı.

SNEIJDER OYNADI, RVP BEKLEDİ

Ev sahibi ekipte Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder ilk 11'de mücadeleye başlarken, Arjen Robben'in oyundan çıkması sonrasında kaptanlık pazubandını taktı. F.Bahçe'nin süperstarı Robin van Persie ise yedek kulübesinde yer aldı ve hocasından şans bulamadı.

İZLANDA İLK 3'Ü GARANTİLEDİ

Bu skorun ardından Hollanda 10 puanda kaldı, İzlanda ise 18 puana yükseldi ve ilk 3 sırada kalmayı garantiledi.

Grubun 8. hafta maçında Hollanda deplasmanda A Milli Takımımız ile karşı karşıya gelecekken; İzlanda ise evinde Kazakistan'ı konuk edecek.

Son Dakika Spor İzlanda, Hollanda'yı 1-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Vitor Perreira: NE İZLANDAYMİS ARKADAS YAA LAN BİZDEN 1 OYUNCU O TAKİMİ SATİN ALİR ULA NESEKİ RVP OYNAMAMİS YOKSAA O MACİ ALİRDİ HOLAND 4 38 Yanıtla
  • .: tr den acisini cikarir hollanda simdiden gecmis olsun:) 3 8 Yanıtla
  • cem : TÜRKİYE İZLANDAYI PARÇALAR 2 5 Yanıtla
    ....: he he 1 15
  • önder ozan: Gol yemek atmaktan kolay göz markajı yapıyor bizim topçular mental gelişim çok bozuk bizde bariz belli topsuz oyunu hala bilen yok takımda..... 2 0 Yanıtla

Advertisement