İzmir ADD Şubeleri Kubilay'ı Anma Etkinlikleri İçin Toplandı - Son Dakika
Yerel

İzmir ADD Şubeleri Kubilay'ı Anma Etkinlikleri İçin Toplandı

İzmir ADD Şubeleri Kubilay\'ı Anma Etkinlikleri İçin Toplandı

Atatürkçü Düşünce Derneği İzmir Şubeleri, Menemen'de yapılacak olan Kubilay'ı anma etkinlikleri için ADD Konak Şubesinde toplandı.

19.12.2013 07:28  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürkçü Düşünce Derneği İzmir Şubeleri Menemen'de yapılacak olan Kubilay'ı anma etkinlikleri için Atatürkçü Düşünce Derneği Konak Şubesi'nde toplandı. Toplantı sonunda Atatürkçü Düşünce Derneği Urla Şubesi ve İzmir Şubeleri Eşgüdüm Başkanı Ali Yanar Menemen Belediyesi ile birlikte yaptıkları Kubilay'ı anma etkinliğine Bütün İzmirlileri Yıldıztepe'de Kubilay'la buluşmaya çağırdı.

Add İzmir Şubeleri Eşgüdüm Başkanı Ali Yanar konuşmasında, " Mustafa Fehmi Kubilay'ın katledilişinden 83 yıl sonra, irticanın karanlığı bir karabaş gibi ülkemizin üzerinde. Demokrasinin tüm olanaklarını kullanarak ülke yönetimini ele geçiren anlayış; toplumsal barışın, demokrasinin en önemli unsuru Laikliği ortadan kaldırmaya yönelik uygulamaları ile gerçek kimliğini ve amacını açıkça ortaya koymuştur. Devrim karşıtları hedeflerin gerçekleştirmede engel gördükleri tüm kurum kuruluş ve kişileri etkisiz kılmak için her türlü girişimi yapıyorlar. Orduyu ve yargıyı ele geçirip karşı devrimi gerçekleştireceklerini zannedenler amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar karşılarında binlerce Kubilay'ları bulacaklardır. Bilimi dinin buyruğuna verenlerden hukuk devletini din devletine dönüştürmek isteyenlerden bölücülere açık kapalı destek verenlerden emperyalizmle işbirliği yaparak ülkeyi ve halkı soyanlardan hesap sormaya 23 Aralık 2013 pazartesi günü saat 9.00 da Menemen istasyon önünde buluşmaya çağırıyoruz." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir ADD Şubeleri Kubilay'ı Anma Etkinlikleri İçin Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement