İzmir Adliye Karşısında Bombalı Mont Paniği - Son Dakika
Güncel

İzmir Adliye Karşısında Bombalı Mont Paniği

İzmir Adliye Karşısında Bombalı Mont Paniği

Adliye karşısında bombalı mont paniğiİzmir Bayraklı Adliye Sarayı C vatandaş giriş kapısı karşısında bulunan çöp kovasına bırakılan erkek montu bomba paniği yarattı.

12.05.2016 14:38

Adliye karşısında bombalı mont paniği

İzmir Bayraklı Adliye Sarayı C vatandaş giriş kapısı karşısında bulunan çöp kovasına bırakılan erkek montu bomba paniği yarattı. Bomba imha ekipleri, fünyeyle kontrollü patlatma yaptı.

Adliye Karakol Amirilği'nde görevli bir bayan polis, çöp kovası içerisine ters olarak konmuş bir erkek montu görünce durumu amirlerine bildirdi. O sırada Adliyede Paris bombalama olaylarıyla bağlantılı üç IŞİD üyesinin ifadesini almaya gelen Fransız ve Belçikalı hakim ve savcıların bulunması alarm seviyesi arttırıldı. Örgütün bu nedenle eylem yapabileceği ihtilamalına karşı vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı, güvenlik şeridi çekildi. Ekipler, ayrıca adliyeye bu kapıdan giriş ve çıkışları kapattı. Karakol görevlileri bir yandan da güvenlik kameralarından montu bırakan kişiyi tespit etmeye çalıştı.

Kısa sürede olay yerine gelen Bomba İmha Ekibi, ön incelemeden sonra kontorllü patlatma yapılacağını duyurdu. Özel kıyafetleri giyen bomba uzmanı, fünye ile kontrollü patlatma yaptı. Patlatılan çöp kovasında inceleme yapılan montta herhangi şüpheli bir şey bulunmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Adliye Karşısında Bombalı Mont Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement