İzmir Büyüksehir, Engelliler ve Ailelerine İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

İzmir Büyüksehir, Engelliler ve Ailelerine İftar Verdi

İzmir Büyüksehir, Engelliler ve Ailelerine İftar Verdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, engelli ve engelli yakınlarına iftar verdi.

21.07.2014 23:09

İzmir Büyükşehir Belediyesi, engelli ve engelli yakınlarına iftar verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin engelli ve engelli yakınlarına verdiği iftara Büyükşehir Belediye Başkan Azizi Kocaoğlu ev sahipli yaptı. Başkan Kocaoğlu Tarihi Havagazı Fabrikası bahçesindeki davette, yaklaşık bin kişilik misafirine masa masa dolaşarak 'Hoş geldiniz' dedi. Başkan Aziz Kocaoğlu'yla konuşma fırsatını bulan engelli ve engelli yakınları sıkıntılarını Kocaoğlu'na aktardı. Yemekten sonra konuşma yapan Başkan Kocaoğlu, "Engelli hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmak için, sizlerden ve derneklerinizden bilgi alıyoruz. Hem gelişmiş ülkelerdeki örneklerden bakarak hem de arkadaşlarımız çalışma yapıyor. Sizlerin yaşamını daha kolaylaştırmak için özveri ile çalışıyoruz. Yeterli mi, değil ama büyük bir gayret içindeyiz. Sizlere layık olup, günlük yaşantınızı kolaylaştırmaya çalışıyoruz" dedi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayan Kocaoğlu, "Gazze'de çok büyük bir dram, dram da değil katliam, soykırım yaşanıyor. Bir haftalık saldırılarda 500'ün üzerinde Gazzeli dindaşımız katledildi. Onlara rahmet diliyorum. Ülkemizde de 3 gün yas ilan edildi. Yas tutalım tabii ki üzülüyoruz. Buradan tüm dünyaya, başta bu katliamı yapan, onu destekleyen herkese bu işten vazgeçmesini söylüyorum. İnsanların ölmemesini, kardeşliğin, dostluğun, barışın egemen olmasını diliyorum. Şiddetle bu haksız saldırıları kınıyorum. Tüm iyi niyetimizle bu yaşananlar bir daha olmasın, insanlar, çocuklar ölmesin diyoruz" dedi.

Başkan Kocaoğlu konuştuğu sırada yanında olan bir çevirmen, işitme engelli misafirler için Aziz Kocaoğlu'nun dediklerini işaret dilinde anlattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Büyüksehir, Engelliler ve Ailelerine İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement