İzmir Cezaevinden İzinli Çıktı, Boşanmak İsteyen Eşini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

İzmir Cezaevinden İzinli Çıktı, Boşanmak İsteyen Eşini Öldürdü

İzmir Cezaevinden İzinli Çıktı, Boşanmak İsteyen Eşini Öldürdü

Cezaevinden izinli çıktı, boşanmak isteyen eşini öldürdüDaha önce de karnından bıçaklamışİZMİR'in Seferihisar İlçesi'nde, ikinci evliliğini yapan 23 yaşındaki Simge Alay, şiddet gördüğü için boşanma davası açıp suç duyurusunda bulunduğu eşi K. Alay (46) tarafından iddiaya göre evinin önünde pompalı tüfekle öldürüldü.

26.04.2016 12:07

Cezaevinden izinli çıktı, boşanmak isteyen eşini öldürdü

Daha önce de karnından bıçaklamış

İZMİR'in Seferihisar İlçesi'nde, ikinci evliliğini yapan 23 yaşındaki Simge Alay, şiddet gördüğü için boşanma davası açıp suç duyurusunda bulunduğu eşi K. Alay (46) tarafından iddiaya göre evinin önünde pompalı tüfekle öldürüldü. Kayıplara karışan katil zanlısının, Simge Alay'ın şikayeti üzerine evden uzaklaştırma cezası aldığı, ayrıca çeşitli suçlar nedeniyle tutuklu bulunduğu cezaevinden kısa süre önce izinli çıktığı öğrenildi. Öte yandan K. Alay'ın Simge Alay'ı bir süre önce karnından bıçakladığı, genç kadının korktuğu için şikayetçi olmadığı belirtildi.

Olay, Payamlı Mahallesi 5001 Sokakta dün (Pazartesi) saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İlk evliliğinden 2 çocuk dünyaya getiren Simge Alay şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Çocuklarının velayeti babalarına verilirken Simge Alay mutluluğu yakalamak için yaklaşık 8 ay önce, ailesinin karşı çıkmasına rağmen K. Alay ile dünya evine girdi. Huzurlu bir aile yaşantısının hayalini kuran genç kadının hayalleri ikinci evliliğinin ilk günlerinde gördüğü şiddet nedeniyle kabusa döndü. Bu süreçte karnından bıçaklanan Simge Alay korktuğu için şikayetçi olmadı.

DAYANAMAYIP BOŞANMA DAVASI AÇTI

İlerleyen günlerde şiddet görmeye devam eden genç kadın, dayanamayıp boşanma davası açtı ve eşi hakkında şikayette bulundu. Bunun üzerine, K. Alay'a uzaklaştırma cezası verildi ve çeşitli suçlardan arandığı tespit edilince de tutuklandı. Evini ayıran Simge Alay kocası K. Alay kısa süre önce hapis yattığı cezaevinden izinli ktı. Bundan habersiz olan Simge Alay evinin önünde Hakan Ç. adlı kişiyle sohbet ederken, K. Alay'ın pompalı tüfekle saldırısına uğradı. Öfkeli adam, Simge Alay ve Hakan Ç.'yi yaraladıktan sonra 35 TVF 91 plakalı otomobille kayıplara karıştı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Silah sesleri üzerine sokağa çıkan genç kadının komşuları jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, vücuduna çok sayıda saçma isabet eden Simge Alay'ın hayatını kaybettiğini belirledi, ayağından yaralanan Hakan Ç. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

AİLESİ UYARMIŞ

Olay yerindeki incelemenin ardından Simge Alay'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Acı haberle büyük üzüntü yaşayan Simge Alay'ın ailesi, genç kadını K. Alay ile evlenmemesi konusunda uyardıklarını belirtti. Ayrıca aile, K. Alay'ın cezaevinden izinli olarak bırakılmasına tepki gösterdi. Otopsinin ardından cenazesi ailesine teslim edilen Simge Alay'ın Seferihisar'da düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

ANNE VE OĞLUNUN KATİL ZANLISI DA CEZAEVİ FİRARİSİYDİ

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde geçen hafta pazartesi, 55 yaşındaki Emine Uysal ve oğlu 34 yaşındaki Harun Erdem'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınıp sevk edildiği adliyede tutuklanan, Uysal'ın kızı E.S.'nin eski kocası M.Y. de eşini bıçakladığı için girdiği cezaevinden firar ederek, dehşet saçmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Cezaevinden İzinli Çıktı, Boşanmak İsteyen Eşini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement