İzmir'de 8 Aylık Bebek Rayların Üzerine Düştü - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 8 Aylık Bebek Rayların Üzerine Düştü

İzmir'de yolcu treninden inen annenin kucağından raylara düşen 8 aylık bebek, yolcuların saniyeler içerisindeki müdahalesiyle kurtarıldı.

16.06.2014 18:47  Güncelleme: 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Gaziemir ilçesinde dün dün saat 17.20'de tren istasyonunda akraba ziyaretinden dönen annesinin kucağından raylara düşen 8 aylık bebek, yolcuların saniyeler içinde müdahalesiyle kurtarıldı. 24 saat tedavi gören minik bebek bugün taburcu edildi.

RAYLARA DÜŞTÜ

Olay dün saat 17.20'de Gaziemir İstasyonu'nda meydana geldi. Aydın'daki yakınlarının ziyaretinden dönen anne Dilek Mertyüz, Denizli- İzmir seferini yapan yolcu trenine bindi. Karşıyaka'daki evlerine gitmek üzere, Gaziemir İstasyonu'nda inip İzban trenine binecek olan Mertyüz'ün, indirmeye çalıştığı pusette bulunan 8 aylık oğlu Aras Erdem Mertyüz, bir anda istasyon platformuyla tren arasından raylara düştü.

YOLCULAR ÖLÜMDEN KURTARDI

Anne Dilek Mertyüz'ün çığlıkları üzerine onunla birlikte raylara atlayan yolcular, minik Aras'ı mucize eseri ölümden kurtardı. Düşme sonucu kafasını raylara çarpan Aras bebek hafif şekilde yaralandı.

TABURCU EDİLDİ

Minik çocuk, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 24 saat tedavi altında kalan ve sağlık durumu iyi olan minik Aras Erdem Mertyüz bugün hastaneden taburcu edildi.

İzmir\'de 8 Aylık Bebek Rayların Üzerine Düştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de 8 Aylık Bebek Rayların Üzerine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • çiğdem kayapınar: allahım herkein yavrusunu korusun acısını göstermesin çok şükür kurtarmışlar hamdolsun çok sevindim melek onlar 12 0 Yanıtla
  • Ceyrabet: KAHROLSUN İŞİD''Haber Dışı'' ßiliyorum 2 9 Yanıtla
  • BEYTUL: MASSALLAH GECMİŞ OLSUN YASAYACAK GÜNÜ GÖRECEĞİ GÜNLER VARMIŞ DEMEKKİ 7 2 Yanıtla
  • Raci kiler Bitlis: Rabbim. Sen koru minik melekleri. Allahım sen onlara acı yaşatmasın sen büyüksün allahım. İnşaalah hiç acı duymamıştır onların acısını göstermesin çok sewiyorum çocukları onlar bu dünyanın gülleri melekleri onlarla ilgili olumsuz haberler duymak asla istemiyorum melekleri çok çok ama çok sewiyorum 3 1 Yanıtla

Advertisement