İzmir'de Metro Seferlerinde Aksama - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Metro Seferlerinde Aksama

İzmir\'de Metro Seferlerinde Aksama

İzmir Metrosu'nda Fahrettin Altay istikametine giden trendeki kompresör arızası nedeniyle seferler bir süre yapılamayınca istasyonlarda yığılmalar meydana geldi.

30.09.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Metrosu'nda Fahrettin Altay istikametine giden trendeki kompresör arızası nedeniyle seferler bir süre yapılamayınca istasyonlarda yığılmalar meydana geldi.

İzmir Metro A.Ş'nin sosyal paylaşım sitesi hesabından yapılan açıklamaya göre, sabah saat 06.50'de Fahrettin Altay yönüne giden trende Ege Üniversitesi istasyonu peronuna yanaşırken kompresör arızası oluştuğu belirtildi.

Arıza nedeniyle yolcuların tahliye edildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Arıza nedeniyle peronda kısa süreli duman oluşmuş, arızalı araç Evka 3 istasyonuna alınmıştır. Yolcu ve işletme güvenliğini sıkıntıya sokmayan ancak işletim programında aksamalara ve gecikmelere neden olan arıza nedeniyle peronlarda yoğunluk yaşanmıştır. Sorunun sabah yoğunluğu sırasında yaşanması, yolcu mağduriyetini artıran bir faktör olmuştur. Seferler kısa süre içinde normale dönmüş ve peronlardaki yolcu yoğunlukları giderilmiştir. Bu arıza ve sonrasında yaşanan gecikme nedeniyle yolcularımızdan özür diliyoruz."

Arızadan ötürü Evka 3 ve Fahrettin Altay arasındaki hatta iki yönlü tren seferleri yaklaşık 15 dakika durduruldu. Bu sırada istasyonlardaki yığılma nedeniyle seferlerin akışında sorun yaşandı. Aşırı birikmenin oluştuğu Konak istasyonunda yolcular tahliye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Metro Seferlerinde Aksama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement