İzmir'de, Milli Eğitim Müdürü Bardakcı Protesto Edildi - Son Dakika
Yerel

İzmir'de, Milli Eğitim Müdürü Bardakcı Protesto Edildi

İzmir\'de, Milli Eğitim Müdürü Bardakcı Protesto Edildi

İzmir Milli Eğitim İl Müdürü Vefa Bardakcı'nın bir toplantıda söylediği iddia edilen sözleri protesto etmek isteyen bir grup oturma eylemi yaptı.

20.10.2014 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Milli Eğitim İl Müdürü Vefa Bardakcı'nın bir toplantıda söylediği iddia edilen sözleri protesto etmek isteyen bir grup oturma eylemi yaptı.

Konak YKM önünde toplanan Eğitim-Sen üyeleri, slogan atarak Bardakcı'yı protesto etti. Milli Eğitim Müdürlüğü önüne yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. Bunun üzerine grup oturma eylemi yaptı.

Grup adına basın açıklaması yapan KESK İzmir Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Hasan Ali Kılıç, 20 Ağustos'ta Hasan Sağlam Öğretmenevi'nde imam hatip ortaokulları ve liselerin müdürlerinin katıldığı toplantıda İzmir Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı'nın "İzmir'de herkes birbirine şirin görünmeye çalışıyor, kimse riske girmiyor. Arkadaşlar siz riski göze alın. Ateist ve komünistlere defol git buradan deyin, defterlerini dürün. Okullarınızda böyle yapanlar varsa, odanıza çekin kollarınızı sıvayın, baktınız olmadı önce siz sonra ben ifadesini alacağım. Gerekirse bunların resen tayinlerini çıkartırım" dediğini öne sürerek, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu'nun konuyu soru önergesiyle TBMM'ye taşıdığını hatırlattı.

Kılıç, Bardakcı'nın istifa etmesini istediklerini sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de, Milli Eğitim Müdürü Bardakcı Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement