İzmir'de "Mutlu Look" Projesi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de "Mutlu Look" Projesi

İzmir\'de "Mutlu Look" Projesi

İzmir'de lise öğrencilerinin uyuşturucu ve terör konularında bilgilendirilmesinin hedeflendiği "Mutlu Look" projesi'nin galası yapıldı.

19.10.2016 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de lise öğrencilerinin uyuşturucu ve terör konularında bilgilendirilmesinin hedeflendiği "Mutlu Look" projesi'nin galası yapıldı.

İzmir Karataş Kız Lisesi'nde düzenlenen galada, projede yer alan üç polis memuru slayt gösterisi eşliğinde doğru bilgi, gerçek arkadaş, güçlü iletişim, ön yargılar, kendini tanı ve yaşam hedefi başlıkları altında öğrencilere bilgilendirme yaptı.

İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, yaptığı konuşmada, gençlerin hayatta karşılaşabileceği her türlü tehlikeden korunma adına 5 öğretim yılında 9'uncu sınıf öğrencisi 220 bin kişiye proje kapsamında bilgilendirme yapıldığını aktardı.

Gençlerin ülkenin geleceği olduğunun altını çizen Uzunkaya, "Ülkemize ve ülkemizin değerlerine 15 Temmuz'da yaşadığımız gibi ihanet eden odakları çok iyi tanıyacaksınız, hiç bir ihanetin yanında ve yakınında durmamaya özen göstereceksiniz. Bileceksiniz ki donanımlı, bilgili, birikimli, güçlü gençler olarak sizlerin gelecekte bu ülkeyi yönetecek bu ülkeyi emanet edeceğimiz insanlar olduğunu bilerek o sorumluluk içinde hazırlanacaksınız. Bütün gayemiz ve amacımız budur. Ülkemizin gençlere yapılan yatırımlardır." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ise, dostluk konusuna dikkat çekerek, "Dostunuzu ve arkadaşınızı iyi seçin. Dostluk, gerçekten alınıp zamanı geldiğinde bırakılıp satılacak bir şey değildir. Önce dost sonra yoldur bunu unutmayın." diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Emniyet Müdürü Uzunkaya ile İl Milli Eğitim Müdürü Yahşi, öğrencilerle pasta kesti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği, gençlerin terör ve suçtan korunması için "MutluLook (Mutlu Bakış)" projesi başlatmıştı.

Projeden yola çıkılarak öğrencilerin arasında "Mutluluğu Kaydet" kısa film yarışması da düzenlenmişti.

Galaya, İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu, Terörle Mücadele Şubesinde Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Çankaya ile polis memurları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de 'Mutlu Look' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement