İzmir'de Öğretim Görevlisi Kadının Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Öğretim Görevlisi Kadının Öldürülmesi

Boşandığı öğretim görevlisi eşi Serpil Erfındık'ı bıçaklayarak öldüren sanık Vedat A'nın yargılanmasına devam edildi.

20.10.2014 18:41

İzmir'de boşandığı öğretim görevlisi eşi Serpil Erfındık'ı bıçaklayarak öldüren sanık Vedat A'nın "kasten adam öldürme" suçundan müebbet, "hakaret ve tehdit" suçlarından da 4 yıl hapisle cezalandırılması istemiyle yargılandığı davaya devam edildi.

6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık Vedat A. ve avukatı, Erfındık'ın annesi Tülay Aksakal ve avukatları, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu sözcüsü Sanem Deniz Kural ve platform avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, delillerin toplanması işleminin devam ettiği ve gerekli bilirkişi raporları gelmediği gerekçesiyle davayı 15 Aralık'a erteledi.

Öte yandan, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformuna üye bir grup, duruşmadan önce öldürülen Serpil Erfındık'ın annesi ve davaya katılan avukatlar ile çocukları cinayete kurban giden diğer ailelerin katılımıyla Adliye binası önünde basın açıklaması yaptı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Serpil Erfındık, Buca ilçesinde, boşandığı eşi Vedat A. tarafından 15 Aralık 2013 günü bıçaklanarak öldürülmüştü. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Öğretim Görevlisi Kadının Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement