İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Motosiklet Şov Büyüledi - Son Dakika
Güncel

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Motosiklet Şov Büyüledi

İzmir Enternasyonal Fuarı\'nda Motosiklet Şov Büyüledi

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda motosiklet şov büyülediFOLKART ve Vestel'in sponsorluğunda 'İnovasyon' temasıyla 85'inci kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yapılan FMX Freestyle Motocross şovu izleyenleri büyüledi.

28.08.2016 02:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda motosiklet şov büyüledi

FOLKART ve Vestel'in sponsorluğunda 'İnovasyon' temasıyla 85'inci kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yapılan FMX Freestyle Motocross şovu izleyenleri büyüledi.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark içerisinde yapılan FMX Freestyle Motocross şovunda motosikletçiler İzmirlilere heyecanlı ve keyifli anlar yaşattı. Dünyanın en ünlü motosikletçilerinden oluşan takımda, Çek Cumhuriyeti'nden Martin Koren, Julien Vanstippen ve Raddek Bilek, İsveç'ten Daniel Bodin, Fransa'dan Yann Le Quellec ve Paul Mannesse, Yeni Zellanda'dan Nick Franklin, Belçika'dan Gilles Dejong motosikletleriyle yaptıkları akrobasi atlayışlarıyla izleyenlerden alkış aldı.

Her gün saat 20.30'da başlayan FMX Freestyle Motocross Şovu'nun İzmir Enternasyonal Fuarı'nın son gününe kadar devam edeceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Motosiklet Şov Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement