İzmir Fuarı'nın "En Sağlıklı" Standı Gaziemir'in - Son Dakika
Yerel

İzmir Fuarı'nın "En Sağlıklı" Standı Gaziemir'in

İzmir Fuarı\'nın "En Sağlıklı" Standı Gaziemir\'in

Kapılarını bu yıl 82.kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yer alan Gaziemir Belediyesi standı ilgi çekiyor.

05.09.2013 17:18

Kapılarını bu yıl 82. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yer alan Gaziemir Belediyesi standı ilgi çekiyor. Stantta her gün belediyenin sağlık alanındaki çalışmaları tanıtılıyor.

EXPO adaylığına paralel olarak 'sağlık' temasıyla açılan 82. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yer alan Gaziemir Belediyesi'nin bu temaya uygun yaptığı tanıtım ve aktiviteler vatandaşların ilgisini çekiyor. Başkan Halil İbrahim Şenol'un, "Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadıkları kentler hızla gelişir" sloganıyla 4,5 yıl önce başlattığı çalışmalar hakkında bilgi sunulurken, her gün ayrı bir aktiviteyle halkın karşısına çıkılıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, başta 'evde yaşlı bakım', 'hoşgeldin bebek' projeleri ile Türkiye'de ilk kez Gaziemir Belediyesi'nde başlatılan 7 gün 24 saat esasıyla ölüm raporu verme uygulaması, taziye ve cenaze nakil hizmetleri gibi çalışmalar tanıtıyor. Stantta bugüne kadar 'engelliler ve boccia turnuvası', 'yeni doğan bebeklerin anneleriyle yer aldıkları hoşgeldin bebek projesininin tanıtımı', 'Alzheimer ve Go oyunu', 'resimler üzerinden psikolojik okumalar' adı altında etkinlikler yapıldı. Ayrıca, Dermatolog Dr. Yasemin Amato'nun semt evleri kursiyeri kadınlarla buluşturulması ile sağlıklı beslenme, nefes egzersizleri ve duruş bozuklukları konusunda özel çalışmaların yapılacağı aktiviteler de gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Fuarı'nın 'En Sağlıklı' Standı Gaziemir'in - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement