İzmir - Kedi Yüzünden Kaza Yaptı - Son Dakika
Güncel

İzmir - Kedi Yüzünden Kaza Yaptı

İzmir - Kedi Yüzünden Kaza Yaptı

Kedi yüzünden kaza yaptıİzmir'in Foça ilçesinde, yola fırlayan kediye çarpmamak için ani manevra yapınca hakimiyeti kaybedip ağaca çarpan otomobilin kadın sürücüsü ve yanındaki arkadaşı yaralandı.

05.09.2016 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kedi yüzünden kaza yaptı

İzmir'in Foça ilçesinde, yola fırlayan kediye çarpmamak için ani manevra yapınca hakimiyeti kaybedip ağaca çarpan otomobilin kadın sürücüsü ve yanındaki arkadaşı yaralandı.

Foça'dan Yenifoça yönüne giden 28 yaşındaki Özlem Yıldız'ın (28) kullandığı 06 BH 641 plakalı otomobilin önüne, dün (pazar) saat 19.00 sıralarında, Mersinaki Caddesi'nde aniden bir kedi fırladı. Kediye çarpmamak için ani manevra yapan Yıldız, direksiyon hakimiyetini kaybetti. kontrolden çıkan otomobil, savrularak yol kenarındaki ağaca çarparak, durabildi. Kedi kaçarak uzaklaşırken, büyük çapta maddi hasar meydana gelen otomobilin sürücüsü Özlem Yıldız ile yanındaki arkadaşı Ömür Kahyaoğlu yaralandı. Otomobilde sıkışan Yıldız, AKS 110 ekipleri tarafından otomobilin kapısı kesilerek çıkartılabildi. Ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız, tedaviye alındı. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan arkadaşı Ömür Kahyaoğlu'nun tedavisi ise olay yerinde ambulansta ayakta yapıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir - Kedi Yüzünden Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement