İzmir Polisi Kapkaççılara Göz Açtırmadı - Son Dakika
Güncel

İzmir Polisi Kapkaççılara Göz Açtırmadı

İzmir Polisi Kapkaççılara Göz Açtırmadı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir kadının çantasını kapkaç yapan bir zanlı, kamera kayıtlarından yapılan inceleme sonucu polis ekiplerince yakalandı.

12.02.2015 10:44  Güncelleme: 10:59

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir kadının çantasını kapkaç yapan bir zanlı, kamera kayıtlarından yapılan inceleme sonucu polis ekiplerince yakalandı. Ayrıca Konak'ta 2 kişinin telefonunu alarak kaçan bir kişi de yakalandı.

Karabağlar'da geçtiğimiz hafa kızını ziyarete giden 50 yaşındaki S.Ö., kaldırımda yürürken telefonla konuştuğu sırada arkasından gelen bir kişi, S.Ö.'nün sol elinde bulunan çantayı kapıp kaçtı. S.Ö., zanlının arkasından koştu ancak yetişemedi. S.Ö., Karabağlar Polis Merkezi'ne giderek durumu anlatıp şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ile Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, verilen eşkal ve olay yerindeki güvenlik kamere kayıtları doğrultusunda zanlının çok sayıda poliste kaydı bulunan A.T. (21) olduğunu tespit etti. Polis ekipleri, yapılan çalışma sonucu A.T.'yi yakalarken, adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan polis ekipleri, geçen hafta Salı günü, Konak ilçesinde 13 yaşındaki E.C. ile 20 yaşındaki A.Ö.'nün telefonlarını alarak kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, zanlı T.T.'yi (19) gözaltına aldı. T.T. işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir Polisi Kapkaççılara Göz Açtırmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement