İzmirli Emekli Astsubaylardan Bayrak Eylemi - Son Dakika
Yerel

İzmirli Emekli Astsubaylardan Bayrak Eylemi

Diyarbakır 2. Ana Jet Üssü’nde Türk Bayrağı’nın indirilmesine karşı tepki gösteren Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Karşıyaka Şube üyeleri, eylem yaptı.

12.06.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır 2. Ana Jet Üssü'nde Türk Bayrağı'nın indirilmesine karşı tepki gösteren Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Karşıyaka Şube üyeleri, eylem yaptı. Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki dernek binalarında toplanan emekli astsubaylar, ellerindeki Türk Bayrakları ile birlikte marşlar söyleyerek yürüyüşe geçti. Bahriye Üçok Bulvarı'ndan Hükümet Binası önüne gelen üyeler, Atatürk anıtına çelenk koyup bayrak uğruna şehit düşenler için saygı duruşunda bulundu.

Astsubayların göreve başlarken vatanın bütünlüğü ve Türk Bayrağı'nın korunması için ant içtiklerini belirten Dernek Başkanı Hüseyin Akbaş, "Türk Bayrağı'na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Astsubay emeklileri ve yakınları olarak bu bayrak için canımızı vermeye her zaman hazır olduk, bugün de hazırız. Birçok arkadaşımız görev sırasında şehit oldu, gazi oldu. Bu bayrağı yere düşürmemeye kararlıyız, göreve hazırız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmirli Emekli Astsubaylardan Bayrak Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement