İzmit Belediye Başkanı Doğan'ın Kabulleri - Son Dakika
Güncel

İzmit Belediye Başkanı Doğan'ın Kabulleri

İzmit Belediye Başkanı Doğan\'ın Kabulleri

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Çubuklubala Köyü Muhtarı Nihat Karamak ile Yahya Kaptan 1. Bölge Başkanı Celal Kartal'ı ayrı ayrı kabul etti.

23.01.2017 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Çubuklubala Köyü Muhtarı Nihat Karamak ile Yahya Kaptan 1. Bölge Başkanı Celal Kartal'ı ayrı ayrı kabul etti.

Karamak, beraberindeki köy azaları Aydın Karamak, İsmail Kahramanoğlu ve Ali Ömer Koç'la birlikte Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Doğan, geçen yerel seçimler öncesi 52 köyün sorumluluğunun İzmit Belediyesine verildiğini hatırlatarak, artık köylere hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hem de İzmit Belediyesi ile iki koldan hizmet götürüldüğünü söyledi.

Yapılan hizmetler sayesinde şehirden köye göçler başladığını dile getiren Doğan, "Diğer köylerimizde olduğu gibi Çubuklubala'da da çalışmalarımız güzel gidiyor, eksikler birer birer azalıyor. Köyümüzde bir çeşme çalışmamız var. Konağımızı onardık, spor alanlarına destek olduk, kaldırım çalışmaları yaptık. Yapacaklarımızla köyümüz daha da güzel olacak." diye konuştu.

Çubuklubala Köyü Muhtarı Karamak da İzmit Belediyesine bağlandıktan sonra adeta hizmete doyduklarını vurgulayarak, Doğan'a teşekkür etti.

"Yahya Kaptan Mahallesi'nden hiçbir şeyi esirgemedik"

Belediye Başkanı Doğan, Yahya Kaptan Toplu Yapı Yönetimi 1. Bölge Başkanı Celal Kartal ve beraberindekileri makamında ağırladı.

Yahya Kaptan Mahallesi'nde daha önce görülmemiş hizmetleri hayata geçirdiklerini anlatan Doğan, mahallenin kurulduğundan beri el değmeyen ana yolları, kaldırımları, kavşakları ve parklarını kendilerinin yenilediğini belirtti.

Doğan, Yahya Kaptan Mahallesi'nden hiçbir şeyi esirgemediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Şu anda bölgede tramvay çalışmaları devam ediyor. Zor bir süreç ama tamamlandığında mahalleye ayrı bir değer katacak, Kazanan yine mahallemiz ve vatandaşlarımız olacak. Yahya Kaptan bu dönemde yapılması gereken hizmetler açısından belediyemiz tarafından hiçbir zaman göz ardı edilmedi. Her bölgeye hiç ayrım yapmadan en iyi hizmetleri götürme gayreti içindeyiz."

Kartal da hizmet ve desteklerinden dolayı Doğan'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmit Belediye Başkanı Doğan'ın Kabulleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement