İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün Yapım Çalışmaları

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün bölgeye ve ülke ekonomisine büyük katma değer sağlayacağını söyledi.

14.04.2016 17:11

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün bölgeye ve ülke ekonomisine büyük katma değer sağlayacağını söyledi.

Toltar, gazetecilere yaptığı açıklamada, köprüyle birlikte bölgede yeni birçok iş yeri açılacağını ve burasının bir cazibe merkezi olacağını belirtti.

Toltar, bölgenin sadece bir liman bölgesi değil kültürel, sosyal ve turistik faaliyetlerin olduğu bir alan haline geleceğini dile getirerek, "Bu köprü, Dilovası için adeta bir prestij merkezi olacak. Ayrıca uluslararası birçok yarışlara ev sahipliği yapılacak. Dilovası, sahip olduğu bu değerle dünyaca tanınan bir yer haline gelecek. Zamanlama, yakıt tasarrufu sağlayan köprü, ülke ekonomisine büyük bir tasarruf imkanı sağlayacak. Biz de belediye olarak burada birçok tesisi hayata geçirip, daha yaşanır bir Dilovası için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut da böyle önemli bir projenin Dilovası'nda gerçekleştirilmesinden onur ve gurur duyduklarını bildirerek, "Köprünün bitme aşamasına gelmesinin sevincini sizlerle yaşamak istedik. Projenin kısa bir sürede hayata geçirilmesi, ülkemiz ve milletimiz adına onur verici." dedi.

Akbulut, temiz havasıyla Dilovası'nın yaşamaktan keyif alınan bir yer olduğunu belirterek, "Bu köprüden geçen tüm insanlar, Dilovası'nda inip buranın güzelliğini görecek." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün Yapım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement