İznik Öğretmen Evi Açıldı - Son Dakika
Yerel

İznik Öğretmen Evi Açıldı

İznik Öğretmen Evi Açıldı

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın geçtiğimiz yıl öğretmenler gününde verdiği söz yerini buldu.

29.06.2016 17:35

Bursa'nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın geçtiğimiz yıl öğretmenler gününde verdiği söz yerini buldu. 6 aylık bir çalışma ve 220 bin liralık yatırım ile İznik Öğretmen Evi her şeyi ile yeniden imar edildi.

Öğretmen evi müdürlüğünün hazırladığı iftar programı sonunda açılışı gerçekleştirilen programa İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Candar, Öner Erim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı ve öğretmenler katıldı.

İftar sonrası yapılan öğretmen evi açılışında konuşan Öğretmen Evi Müdürü İsmail Aktaş, "Bu bizim hikayemiz. Eylül ayında göreve çağrıldığımda bu mekana geldiğimde öğretmen olduğumdan şüphe duymaya başlamıştım. Böyle bir yerde nasıl dururuz, nasıl otururuz diye. Sayın Kaymakamım ve Belediye Başkanımızın destekleri ve cesaretleri ile bu binanın yapılmasına, onarılmasına karar verdik. Bakanlıktan destek sözünü aldıktan sonra çalışmalara başladık. 220 bin liranın üzerinde bir yatırım yaptık. 150 bin lira merkez teşkilatından 70 bin lirada yerel yönetim ve üstünden gelen destekler ile ve ayrıca işçilik desteği verildikten sonra bu duruma geldi. Herkese teşekkür ediyorum ve söylenecek o kadar çok söz var ki sadece bu duvarlar söylesin, bu pencereler söylesin. Sadece bu binanın alt tabanı ile yan duvarları değiştirilmedi. A'dan Z'ye her şeyi ile yeniledik. Yorulduk ama yılmadık hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da, "Sevgili hocam en çok benim başımı ağartı, ben size teşekkür ediyorum ama bu baş ağrısından da bu kadar mükemmel bir eser ortaya çıktı. Allah kendisinden razı olsun. Tabi gönül isterdi ki hocamız hep daima bizimle birlikte olsun. Ben de 30 sene Devlet memurluğunu 12 ayrı yerde görev yaptım. Devlet memurluğu böyle bir görev. Müdürümüze yeni görevinde başarılar dilerim" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İznik Öğretmen Evi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement