İznik Sahili'nde Yaz Temizliği - Son Dakika
Güncel

İznik Sahili'nde Yaz Temizliği

İznik Sahili\'nde Yaz Temizliği

İznik Belediye Başkanı Osman Sargı İznik Sahilinde devam eden kıyı şeridi temizleme çalışmalarını ve İznik Ultra alanındaki son durumu yerinde inceledi.

15.04.2016 13:51  Güncelleme: 13:58

Yaz aylarının yaklaşmasıyla yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra İznik halkının da vakitlerini değerlendirdiği Marmara Bölgesi'nin en büyük gölü İznik sahil şeridinde temizlik çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Sahil Temizleme ekipleri kıyı şeridinde yosun, ot, cam gibi maddelerin yanı sıra kumsal düzenleme çalışması da yapıyor.

Başkan Sargın yaptığı açıklamada "İznik olarak Marmara Bölgesi'nin en büyük ve ülkemizin 5.büyük gölüne sahibiz. Bu bizim için ve insanlık için büyük bir nimet. Gerek İznik halkımız ve gerek yerli-yabancı turistlerin uğrak noktası İznik Gölü. Buraların temiz kalması, temizliğinin yapılması bizlerin görevi olduğu kadar vatandaşlarımızın da görevi. Yaz aylarının gelmesi sebebiyle vakitlerin yoğun olarak geçirildiği sahil şeridimizde Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz ile temizleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ben bu vesile ile tüm vatandaşlarımızdan İznik'imizin sahil şeridini hep birlikte temiz tutmaya davet ediyorum ve çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Sargın ve beraberindekiler daha sonra İznik Ultra Maratonu yarış alanında devam eden son çalışmaları yerinde inceledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznik Sahili'nde Yaz Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement