İzzettin Mahallesi Hayaline Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

İzzettin Mahallesi Hayaline Kavuşuyor

İzzettin Mahallesi Hayaline Kavuşuyor

TURGUTLU İzzettin Mahallesi sakinleri yıllardır hayalini kurduğu sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabileceği, modern standartlarda düğün salonuna kavuşuyor.

06.11.2015 13:55  Güncelleme: 13:59

Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallerinde düğün salonu yapılacak olmanın mutluluğunu dile getiren mahalle sakinleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte, il genelinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin ihtiyaçları noktasında gerçekleştirilen hizmetler vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu İlçesi İzzettin Mahallesi'ne kazandırılacak olan düğün salonu mahalle sakinlerine büyük mutluluk yaşattı. İzzetliler, yıllardır özlem duydukları, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabilecekleri, modern standartlarda bir salona kavuşuyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından düğün salonu yapılması planlanan alanda tesviye çalışmasının tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde inşaat çalışmaları başlayacak.

İzzetli'de Düğün Salonu Sevinci

İzzetli sakinleri mahallerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından düğün salonu yapılacak olmanın mutluluğunu dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Hüseyin Onay: Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnunuz. Mahallemizde düğün salonunun yeri belirlendi. Bunun yanı sıra mahallemizde kilit parke çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Fevzi Onay: Yıllardır düğün salonunun mahallemize yapılacağı söyleniyor. Bir türlü bu hizmet yapılmıyordu. Şimdi Büyükşehir Belediyesi tarafından düğün salonu yapılması planlanan alanda tesviye yapıldı. İnşallah mahallemize düğün salonu kazandırılacak.

Fevzi Akıncı: Düğün salonu bizler için çok büyük bir ihtiyaçtı. Düğün sahipleri çocuklarının düğünlerinde yağan yağmurda misafirlerinin ağırlayamamaları nedeniyle ağlıyordu. İnşallah bu düğün salonu yapılınca mahallemiz büyük bir ihtiyacını karşılamış olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzzettin Mahallesi Hayaline Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement