Jandarma'dan Kadın Sürücülere Çiçekli Sürpriz - Son Dakika
Güncel

Jandarma'dan Kadın Sürücülere Çiçekli Sürpriz

Jandarma\'dan Kadın Sürücülere Çiçekli Sürpriz

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, uygulama noktalarında araçları durduran jandarma trafik timleri bu defa ceza yazmadı, kadın sürücülerin dünya kadınlar gününü çiçekler vererek kutladı.

07.03.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, uygulama noktalarında araçları durduran jandarma trafik timleri bu defa ceza yazmadı, kadın sürücülerin dünya kadınlar gününü çiçekler vererek kutladı.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timleri, Beyşehir- Akseki Karayolu üzerindeki uygulama noktasında bu defa ellerinde çiçeklerle kadın sürücüler için bekledi. Kadın sürücülerin kullandığı araçları durduran Jandarma ekipleri, karanfil uzattığı kadınların gününü kutlamayı da unutmadı.

Jandarma trafik timlerini ellerinde kendilerine uzatılan çiçeklerle gören kadın sürücüler, jandarma teşkilatına ve mensuplarına günlerini unutmayarak böyle bir sürprizle karşıladıkları için teşekkür etti ve bu tür uygulamaların devamının gelmesini arzu ettiklerini dile getirdi.

Jandarma ekipleri, kadın sürücülerin yanı sıra araç içerisinde yolcu olarak bulunan kadınlara da çiçek uzatarak günlerini kutladı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarma'dan Kadın Sürücülere Çiçekli Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement