Jandarma Komutanlığı Öğrencilere Kitap Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Jandarma Komutanlığı Öğrencilere Kitap Dağıttı

Jandarma Komutanlığı Öğrencilere Kitap Dağıttı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından hayata geçirilen '1 Kitap 1 Mektup ve 1 Hayal 1 Dost’ kampanyasıyla toplanan kitaplar köy okullarında okuyan öğrencilere dağıtıldı.

14.02.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından hayata geçirilen '1 Kitap 1 Mektup ve 1 Hayal 1 Dost' kampanyasıyla toplanan kitaplar köy okullarında okuyan öğrencilere dağıtıldı.

Adıyaman İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Yarbay Necati Metin, Kahta Kaymakamı Metin Esen, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan Dombaycı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Alkayış'ın da katılımıyla toplanan kitaplar, Çataltepe, Belören ve Çaybaşı köyünde okuyan ilk ve orta okul öğrencilerine dağıtıldı. İlk kitabı Kahta Kaymakamı Metin Esen verdi. Veysel Zergüt adlı öğrenciye teslim edilen kitabın içinden bir de mektup çıktı. Tekirdağ'da üniversite okuyan Sena Cem adlı öğrenci tarafından gönderilen kitabın içinde çıkan mektubu Kahta Kaymakamı Metin Esen okudu. Mektupta duygularını ifade eden Sena Cem adlı öğrenci, mektubun içinde kitap gönderdiği öğrenciye hayat konusunda tavsiyelerin yer aldığı cümleleri yazdığı görüldü. Kahta Kaymakamı Metin Esen'den kitabını alan Veysel Zergüt ise sevincine vesile olan herkese çok teşekkür ettiğini ifade ederek, "Böyle projelerin kitapsız olan okullara umut olmasını temenni ederim. Eğitimli ve bilinçli bir nesil yetiştirmenin ne kadar önemli olduğu bu vesileyle anlaşılmıştır. Herkese yürekten teşekkür ediyorum. Kahta Kaymakamı Metin Esen de projeyi hayata geçiren Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı'na teşekkür ettiğini ifade ederek projenin önemine değindi.

Adıyaman İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Yarbay Necati Metin, projenin çok anlamlı olduğunu ifade ederek insanlar arasında bir bağ kurulduğunu dile getirdi.

Kahta İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan Dombaycı ise Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan '1 Kitap 1 Mektup ve 1 Hayal 1 Dost' kampanyasına destek veren herkese çok teşekkür ettiğini ifade ederek, "Şu an için elimizde yaklaşık 3 bine yakın kitabımız var. Hedefimiz 25 bin ama biz inanıyoruz Türk halkının bu konuda çok fazla duyarlı olacağına ve 25 bin değil, 100 bin kitabın bize geleceğine inanıyorum. Bize destek vermek isteyenler, sosyal medyada ve bizimle alakalı çıkan haberlerde irtibat numaralarımıza ulaşabilirler. Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Alkayış da kurum olarak bu kampanyaya her yönden destek verdiklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere kitapları dağıtılarak toplu fotoğraf çekildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarma Komutanlığı Öğrencilere Kitap Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement