Jandarma Personeline Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Jandarma Personeline Veda Yemeği

Arpaçay ilçesinde tayini çıkan İlçe Jandarma Komutanı yüzbaşı Bülent Çırağ ile jandarma personeli için veda yemeği düzenlendi.

16.07.2014 12:02

Arpaçay ilçesinde tayini çıkan İlçe Jandarma Komutanı yüzbaşı Bülent Çırağ ile jandarma personeli için veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe, Kaymakam Faruk Erdem, Belediye Başkanı Erçetin Altay, adliye personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Erdem, yaptığı konuşmada, vedaların zor olduğunu ancak bunun içerisinde bulunulan meslek gereği bir zorunluluk olduğunu, memurun da bir kaplumbağa gibi evi sırtında hazır beklediğini söyledi.

Memurların işleri gereği gittikleri yerlerde kalıcı olmadığını ifade eden Erdem, görev süresi boyunca sorunsuz görev yapan personele teşekkür etti.

Çırağ da ilçede geçirdiği günleri unutamayacağını belirterek, "Arpaçay halkından görmüş olduğum ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür ederim. Başta bizlere sağlamış olduğu çalışma ortamı ve katkıları için kaymakamımıza,  uyum içerisinde çalıştığım değerli kurum amirlerine ve Arpaçay halkına saygı ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaymakam Erdem, konuşmaların ardından tayini çıkan personele birer teşekkür plaketi verdi. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma Personeline Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement