Jandarmadan Hediyeli Denetim - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Hediyeli Denetim

Jandarmadan Hediyeli Denetim

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, jandarma trafik timleri yollarda yaptıkları rutin denetimlerde sürücülere ve araç içerisinde seyahat eden yolculara çeşitli hediyeler verdi, ikramlarda bulundu.

05.10.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, jandarma trafik timleri yollarda yaptıkları rutin denetimlerde sürücülere ve araç içerisinde seyahat eden yolculara çeşitli hediyeler verdi, ikramlarda bulundu.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timleri, Beyşehir- Antalya karayolunda emniyet kemeri uygulaması yaptı. Araçları durduran trafik timleri, emniyet kemerini takarak kurallara uyan sürücülere teşekkür ederken, araç içerisindekilere bayram şekeri ve kolonya ikram etti, bayramlaştı. Trafik timleri, ayrıca sürücülere karayolları haritası, kadın yolculara çiçek ve gördükleri çocuklara ise cetvel hediye etti. Ellerini öperek kendilerine çiçek uzatan trafik ekiplerine teşekkür eden yaşlı kadınlar da, bayramda çalışan jandarma ekiplerine dua edip bayramlarını tebrik etti.

Bayramda emniyet kemeri takıp takmadığı kontrol edilen sürücüler ve yolcular uygulamalarından dolayı jandarma ekiplerine teşekkür ederken, ilk kez böyle ikram ve hediyelerle karşılaştıklarını ve çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Hediyeli Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement