Jandarmadan Üniversiteli Gençlere Farkındalık Semineri - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Üniversiteli Gençlere Farkındalık Semineri

Jandarmadan Üniversiteli Gençlere Farkındalık Semineri

Konya’nın Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Kredi Yurtlar Kurumu yurdunda kalan öğrencilere farkındalık semineri verildi.

11.04.2014 10:03

Konya'nın Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Kredi Yurtlar Kurumu yurdunda kalan öğrencilere farkındalık semineri verildi.

Kredi Yurtlar Kurumu Seydişehir Yurt Müdürlüğü Konferans Salonunda İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık öğrencilerle farkındalık seminerinde bir araya geldi. Programda ilk olarak Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan tanıtım filmi izlendi. Gençlerle sohbet eden Yüzbaşı Oyanık, programda jandarmanın 175. kuruluş yıldönümü kapsamında çeşitli etkinlikler planlandığını ve bu seminerinde bu etkinlikler kapsamında düzenlendiğini söyledi. İnsan merkezli ve toplum destekli güvenlik modelinin jandarma tarafından vizyon olarak belirlendiğini ifade ede Oyanık, bu vizyon çerçevesinde emniyet ve asayiş hizmetlerinin daha etkin bir şekilde oluşturulmasında halkla bütünleşme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplandıran İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık, Yurt-Kur tarafından düzenlenen yurtlar arası basketbol turnuvasında üçüncü olan öğrencilere kupa ve madalyalarını verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Üniversiteli Gençlere Farkındalık Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement