Mötley Crüe İçin Temsili Cenaze Töreni Düzenlediler - Son Dakika
Dünya

Mötley Crüe İçin Temsili Cenaze Töreni Düzenlediler

Mötley Crüe İçin Temsili Cenaze Töreni Düzenlediler

Kaliforniya çıkışlı heavy-metal grubu Mötley Crüe hayranları, 28 Ocak 2014'te New Orleans'ta temsili bir cenaze töreni düzenledi.

31.01.2014 11:29  Güncelleme: 12:12

Ünlü heavy-metal grubunun müziği bırakacaklarını açıklaması üzerine, Mötley Crüe hayranları geçtiğimiz gün grup adına temsili bir cenaze töreni düzenlediler. Bu tören grubun basın toplantısında gitarlarını mutlu bir şekilde duvara astıklarını ilan ettiklerinden dolayıydı. Zaten grubun son konserleri esnasındaki afişlerde de 'huzur içinde yat: tüm kötü şeylerin bir sonu olmalı' yazıyordu.

KARİYERİNE ODAKLANMIŞ DURUMDA

Justin Bieber hapiste kısa günler geçirmesine rağmen hala kendisine güveniyor ve kariyerine odaklanmış durumda. 19 yaşındaki pop yıldızı, 23 Aralık 2013'te çıkardığı 'Journals' başlıklı son albümünden 'Confident' isimli parçaya klip çekti. Bieber, 9 Aralık 2013'te single olarak yayınlanan şarkıyı Amerikalı hip hop sanatçısı Chance The Rapper ile beraber söylüyor.

SÜRESİ GEÇMİŞ EHLİYETTEN HAPSE GİRECEK

Bunun yanısıra Bieber 14 Aralık Sevgililer Günü, Güney Florida savcısı ile olan randevusunda, alkol ve uyuşturucu alarak araba kullanma, tutuklanma esnasında polise mukavemet gösterme ve süresi geçmiş ehliyetle direksiyon başına geçme suçlarından dolayı hesap verecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Mötley Crüe İçin Temsili Cenaze Töreni Düzenlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement