Kâbe'nin İlk Pilot Projesi Türk İmzası Taşıyor - Son Dakika
Güncel

Kâbe'nin İlk Pilot Projesi Türk İmzası Taşıyor

Her yıl yaklaşık 10 milyon Müslümanın hac ve umre görevlerini yerine getirebilmek için akın ettiği Mekke'de Kâbe'nin genişletilmesi çalışmalarına hız verildi.

25.08.2014 17:13

Kâbe'de ki bu yeni oluşumda Öztürk Holding bölgenin ilk pilot projesini hayata geçirmek üzere Sudi Arabistan Krallığından ile tüm izinleri aldı.

Kâbe'ye 2800 metre uzaklıktaki 100 bin hacının konaklayabileceği ve tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği (yemek, sağlık, alış veriş vb.) proje, Endonezya hacıları için inşa edilecek. Bu proje ile Sudi Arabistan Krallığı ilk defa hac organizasyonunu özel sektör ile iş birliği doğrultusunda gerçekleştirecek.

33 Katlı 10 ayrı kuleden oluşan 7 bin adet 1+0 Residence konut projesinde açık bir çarşı alanı, 5 yıldızlı misafir oteli ve alışveriş merkezi bulunacak. En fazla Hacı Gönderen Ülkeler arasında 27 Müslüman ülkenin yüzde 10'luk bir oranla en fazla hacı adayını Mekke'ye gönderen Endonezya Hükümeti için hazırlanan bu proje, Kâbe'nin genişletilmesi çalışmalarında ilk pilot uygulama olacak.

Konuyla ilgili tüm detayları görüşmek üzere sizleri Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ile bir araya getirmek isteriz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kâbe'nin İlk Pilot Projesi Türk İmzası Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement