Aşkları Kabusa Döndü - Son Dakika
Güncel

Aşkları Kabusa Döndü

Aşkları Kabusa Döndü

Türk damat, kayınvalidesinin parasıyla Türkiye'de aldığı evin tapusunu borcu sebebiyle kendi babası üzerine yapınca Rus gelin ve annesi ortada kaldı.

10.06.2014 10:52  Güncelleme: 11:55

Antalya'nın Demre ilçesinde yaşayan Rus gelin Galina U. (28), annesi Kalturina T. (64) ile birlikte kendi paralarıyla aldıkları evi eşi M.T.U.'nun babası Nuri U.'nun kendi üstüne geçirdiğini iddia ederek isyan etti. Rus gelin ve annesi, evin tapusunu 3 Temmuz tarihine kadar üzerlerine alamazlarsa sınır dışı edilecekler.

MOSKOVA'DA TANIŞTILAR

Rus gelin Galina U (28) ile Demre'de yaşayan M.T.U. dört yıl önce Moskova'da tanıştı. 2012 yılında Demre'de evlenen ve bir yıl Moskova'da yaşadıktan sonra Demre'ye gelen çiftin bir de oğulları dünyaya geldi. Ancak bir süre sonra sorunlar yaşamaya başlayan çift, ayrı yaşamaya başladı.

"BORÇLARI YÜZÜNDEN BABASININ ÜSTÜNE YAPTIĞINI SÖYLEDİ"

Rus gelinin annesi emekli hemşire Kalturina Kalturine T., "Kızım, Tolga ile evlendikten sonra eşi Türkiye'de daha iyi bir yaşamımız olacağını söyleyerek bizi kandırdı. Ben Moskova'daki dairemi, yazlık hobi evimi ve arabamı satarak kızım ve damadımla Demre'ye geldim. Damadım M.T.'ye 100 bin dolar para verdim. Bu paranın 150 bin lirası ile ev aldığını, gerisi ile iş kurduğunu eşya aldığını söyledi. Ancak şu an evin benim veya kızımın üstüne alınamayacağını, üç ay geçince kızımın üstüne vereceğini söyledi. Evin tapusunu, kendinin borçları olması nedeniyle babasının üstüne yapacaklarını söyledi" dedi.

"EVİN TAPUSUNU VERMİYORLAR"

Damadının verdiği 3 aylık sürenin sonunda evin tapusunu istediğini ancak her seferinde damadının olay çıkardığını anlatan Kalturina T., şunları söyledi:

"Bizi tehdit etti. Bizim oturma iznimiz 3 Temmuz'da doluyor. Evimiz olmayınca uzatılmayacağını biliyorlar. Ancak evin tapusu kızım veya bende olunca oturma iznimizin uzatılacağını biliyorlar. Bu nedenle evin tapusunu vermiyorlar. Bizim sınır dışı edilmemizi istiyorlar. Ben de mahkemeye başvurdum. Bu sefer damadım eve gelerek bizi tehdit etti. Yatak odalarının kapısını kırdı. Ona güvendik ama perişan durumdayız. Bir çocukları var. İnsan çocuğuna bunu yapar mı ' Ben her şeyimi onlar için satarak buraya geldim. Moskova'ya nasıl dönerim' Nerede otururum?"

"SINIR DIŞI EDİLECEĞİZ"

Rus gelin Galina U. ise eşiyle severek evlendiklerini anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir çocuğumuz var. Onu düşünmüyor. Biliyor ki, 3 Temmuz'da ev bizim üstümüzde olmazsa sınır dışı edileceğiz. Nerede bulmuş ailesi parayı da bu evi almışlar? Türk adaletinden doğruyu bulmalarını istiyorum. Ne yapacağız? Nereye döneceğiz? Bu nasıl vicdandır? Benim annem her şeyini satarak eşime verdi. Bizim mutlu olmamızı istedi."

OLAYLA İLGİLİ KONUŞMAK İSTEMEDİ

Galina'nın eşi M.T.U. ise konuşmak istemediğini belirterek, bu konuda yargının karar vereceğini söylemekle yetindi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aşkları Kabusa Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement