Kaçak Avcılara Gece Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kaçak Avcılara Gece Operasyonu

Kaçak Avcılara Gece Operasyonu

Van'ın Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçak avcılara yönelik yapılan gece operasyonunda, bir ton İnci Kefali ele geçirildi.

04.06.2015 13:39

Van'ın Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçak avcılara yönelik yapılan gece operasyonunda, bir ton İnci Kefali ele geçirildi. Ağlardan kurtarılan yaklaşık 700 kilo İnci kefali de canlı olarak yeniden göle bırakıldı.

Muradiye İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri Balaklı Mahallesi Bendimahi Çayı üzerinde kaçak yollarla avcılık yapanlara operasyon düzenledi. Gece saatlerinde dere boyunca çalışmalarını sürdüren ekipler, dere ağızlarına yerleştirilen ağları tespit etti. Polis Tarım İl Müdürlüğü elemanlarına haber vererek olay yerine gelmelerini bekledi. Gelen Tarım görevlileri ile birlikte suyun içinde yapılan aramada çuvallara doldurulmuş 1 ton balığa ulaşıldı. Balıklara el konulurken, kaçak avcıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Yine oporasyonlarına devam eden ekipler ağlara takılan ve canlı olan yaklaşık 700 kilo inci kefalini de yeniden suya bıraktı. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaçak Avcılara Gece Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement