Kaçak Ocakta Göçük' İhbarı Asılsız Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kaçak Ocakta Göçük' İhbarı Asılsız Çıktı

Kaçak Ocakta Göçük\' İhbarı Asılsız Çıktı

ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi Gelik Beldesi'nde kaçak kömür ocağında göçük olduğu ve 2 işçinin mahsur kaldığı ihbarı polisi harekete geçirdi.

20.10.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi Gelik Beldesi'nde kaçak kömür ocağında göçük olduğu ve 2 işçinin mahsur kaldığı ihbarı polisi harekete geçirdi. Ormanlık alanda yaklaşık 3 saat süren araştırmada 1 kaçak ocak belirlenirken, göçüğe rastlanmadı.

Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde ormanlık alandaki ruhsatsız kömür ocağında göçük olduğu ve 2 işçinin ocakta mahsur kaldığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Bölgeye AFAD, UMKE ve Türkiy Taşkömürü Kurumu tahlisiye ekipleri de sevk edildi. Ocak sahiplerinin göçük olayını gizledikleri şüphesiyle bölgede araştırma yapıldı. Yaklaşık 3 saat süren çalışmada 1 kaçak ocak tespit edildi. Çalışma olmayan ocakla ilgili tutunak tutuldu. Bölgede gezen bir kişi de ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Adi açıklanmayan kişi, göçük olayını bilmediğini, ihbardan da haberi olmadığını söyledi. Hastanelerde yapılan araştırmada da yaralı maden işçisi bulunmadığı belirlendi. Tutanak tutulmasından sonra ekipler bölgeden ayrıldı. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaçak Ocakta Göçük' İhbarı Asılsız Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement