Kaçakları Taşıyan Otobüs Kazasında Ölü Sayısı 7'ye Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaçakları Taşıyan Otobüs Kazasında Ölü Sayısı 7'ye Çıktı

Kaçakları Taşıyan Otobüs Kazasında Ölü Sayısı 7\'ye Çıktı

Çanakkale'de, kaçakları taşıyan otobüsle otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 1'i hamile 6 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanan 38 yaşındaki Ramazan Çakır, hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti.

16.01.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de, kaçakları taşıyan otobüsle otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 1'i hamile 6 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanan 38 yaşındaki Ramazan Çakır, hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti. Kazada ölenlerin sayısı 7'ye ulaştı.

Kaza, geçen 8 Aralık'ta saat 04.00 sıralarında, Bayramiç- Ezine Karayolu'nda meydana geldi. 35 yaşındaki Mehmet Çakır yönetimindeki 17 ZE 245 plakalı otomobil ile karşıdan gelen ve sığınmacıları taşıyan Murat Tozdemir yönetimindeki 34 EY 3480 plakalı otobüs çarpıştı. Dereye yuvarlanan otobüsteki 4 sığınmacı ile otomobildeki Çakır ve 1.5 aylık hamile yengesi Sevil Çakır öldü. Kaza ardından gözaltına alınan otobüs şoförü Tozdemir ile organizatör olduğu illeri sürülen C.E. tutuklandı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada eşi ve ağabeyi ölen, kendisi de ağır yaralanan otomobildeki Ramazan Çakır, dün hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti. Ramazan Çakır, bugün öğlen kılınan namazın ardından ağabeyi ve eşinin Külcüler Köyü'ndeki mezarı yanında toprağa verildi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaçakları Taşıyan Otobüs Kazasında Ölü Sayısı 7'ye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement