Kadıköy'deki Kazada Kamyondan Dökülen Gaz Betonlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'deki Kazada Kamyondan Dökülen Gaz Betonlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kadıköy\'deki Kazada Kamyondan Dökülen Gaz Betonlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kadıköy'deki seyir halindeki kamyondan ağaca takılarak dökülen ve bir kadının ölmesine neden olan gaz betonları güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı.

15.06.2016 20:24

Kadıköy'deki seyir halindeki kamyondan ağaca takılarak dökülen ve bir kadının ölmesine neden olan gaz betonları güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı.

Kadıköy Suadiye'de seyir halindeki kamyonda yüklü gaz betonlar ağaca takılarak kaldırımda yürüyen kadının üzerine düştü. Betonlar altında kalan Ayşe Altın (53)'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaza saat 13.00 sıralarında Suadiye Kaptan Arif sokakta meydana geldi. Gökmen K. kullandığı 41 UJ 560 plakalı inşaat malzemesi yüklü kamyon seyir halindeyken taşıdığı gaz betonlar bir ağaca takılarak dökülmeye başladı. Bu sırada alışverişten eve gitmek için kaldırımda yürüyen Ayşe Altın dökülen kilolarca ağırlığındaki betonların altında kaldı. Kazayı göre vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede kadının olay yerinde hayatın kaybettiğini belirledi.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştırdı. Haberi alarak olay yerine yakınları kadının cesedini kalıp betonlar altında gören yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri ve vatandaşlar yakınlarını sakinleştirmekte güçlük çekti. Olay yeri ve savcının incelemesinin ardından talihsiz kadının cenazesi Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nin morguna kaldrıldı.

SÜRÜCÜ TESLİM OLDU

Kaza sonrası olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü Gökmen K. ise polis merkezine giderek teslim oldu.Vatandaşlar yaşanan kazalara tepki gösterirken polis kaza ile ilgli geniş çaplı soruşturma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN GÖRÜNTÜLER

Kazanın meydana geldiği yerdeki bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kamyondan gaz betonların dökülmesi görülüyor. Ayşe Altın ise duvarın arkasında olduğu için kameraya yansımazken, kamyondan dökülen parçalardan sonra kamyonun yavaşlaması ve durması kameraya yansıyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'deki Kazada Kamyondan Dökülen Gaz Betonlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement