Kadın Doktor Havuza Girmek İçin Israr Edince Kavga Çıktı: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Kadın Doktor Havuza Girmek İçin Israr Edince Kavga Çıktı: 2 Ölü

Kadın Doktor Havuza Girmek İçin Israr Edince Kavga Çıktı: 2 Ölü

Mersin'de kadın doktorun kapalı havuza girmek istemesi nedeniyle çıkan kavgada ağır yaralanan 59 yaşındaki Mustafa Şentekin de kurtarılamadı.

04.09.2014 16:02  Güncelleme: 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de kadın doktorun kapalı havuza girmek istemesi nedeniyle çıkan, 1 kişinin öldüğü silahlı kavgada ağır yaralanan 59 yaşındaki Mustafa Şentekin de kurtarılamadı ve olayda ölenlerin sayısı 2'ye çıktı. Olayla ilgili 'Azmettirici' olduğu iddiasıyla Kardiyoloji Uzmanı Dr. Birsen G. gözaltına alındı, kardeşi ile birlikte 3 kişi de aranıyor.

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, Merkez Mezitli İlçesi Tece Mahallesi'nde Altunkent Sitesi'nde meydana geldi. Sitede oturan Erdemli Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Birsen G., yeğeni ile birlikte saat 22.00'den sonra girilmesi yasak olan havuzda yüzmek istedi. Görevlilerin girişine izin vermedi. Görevlilerle tartışan Dr. Birsen G., durumu kardeşi Bülent G.'ye söyledi. Bülent G. de yanındaki arkadaşları ile birlikte site yöneticisiyle konuşmak için geldi. Çıkan tartışma, kısa sürede bıçaklı silahlı kavgaya dönüştü.

AV TÜFEKLERİYLE ATEŞ AÇTILAR

Bülent G. ile arkadaşları M.D. ve U.S., kavga sırasında av tüfekleriyle ateş açarken, Aykut Şentekin, Mustafa Şentekin, Levent Mut ile Mahir Doğanbey yaralandı. Yaralılardan 38 yaşındaki Aykut Şentekin kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Soruşturma sürdürülürken durumu ağır olan Mustafa Şentekin bu sabah tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunmayan Mahir Doğanbey ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Olayla ilgisi olduğu anlaşılan Dr. Birsen G., gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kaçan Bülent G. ile arkadaşları M.D. ve U.S.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadın Doktor Havuza Girmek İçin Israr Edince Kavga Çıktı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Halk: eee biraz da doktor sizi dövsün 13 38 Yanıtla
  • by meçhul: doktor olunca kural tanımaz 30 5 Yanıtla
  • UKKUS;: Anladığım kadarıyla bu kadın doktor havuz yerine akvaryuma girecek gibi gözüküyor. Otur orada, parmaklıklar adında. Arada da bağır;Ben deniz kızıyım, ben deniz kızıyım. . diye. 23 9 Yanıtla
  • uzun adam: gece havuza giren avratta hayır gelmez öyle diyiler atalarımız 17 7 Yanıtla
  • alper birkan: olay şöyle olay tatlıya bağlandıktan sonra ertesi gün rahmetliler alkolu fazla alıp doktorun kocasının kafasında şişe kırıyorlar doktor can havliyle doğal olarak kardesini çağrıyor kardesi geldiğinde doktorun esi hala dayak yiyor bi tane havaya ates açıyor dağılsınlar diye karsı tarafta silahını çekip vuracakken onlar sıkıyor. . . . . . . işin özü alkol haliii 0 1 Yanıtla

Advertisement