Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü - Son Dakika
Güncel

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

25.11.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Yağcı, mesajında, 25 Kasım'ın dünya üzerinde çözülmemiş sorunların acısını çeken milyonlarca kadının varlığını, onların toplumdaki yeri ve önemini tekrar gözden geçirme fırsatı sunduğunu ifade etti.

Kadına verilmesi gereken değerin sadece bazı gün ve haftalarda değil tüm zaman dilimlerinde olması gereken bir düşünce içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Yağcı, şunları kaydetti:

"Türk toplumu, kendini medeni sayan birçok dünya ülkesinden önce, kadına hukuksal, siyasal, toplumsal ve ekonomik haklarını kendiliğinden yasal olarak tanımıştır. Kadınlarımızın bu anlamda toplumda gerekli yeri almaları noktasında üzerimize düşen bütün görevleri yerine getiriyoruz. Başta mahalle konaklarımız ve kültür kongre merkezimizde olmak üzere kadınlarımızın birçok sosyal aktivitede yer almaları için uğraş veriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement