Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi Final Grubu - Son Dakika
Spor

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi Final Grubu

Muğla'da düzenlenen Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi Final Grubu maçları sonucunda Beckerspor ile daha önce şampiyonluğu garantileyen Kırçiçeği Bodrum Basketbol, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne (TKBL) yükseldi.

15.05.2016 23:39

Muğla'da düzenlenen Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi Final Grubu maçları sonucunda Beckerspor ile daha önce şampiyonluğu garantileyen Kırçiçeği Bodrum Basketbol, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne (TKBL) yükseldi. Menteşe Spor Salonu'ndaki organizasyonda Bayraklı Belediyespor, Beckerspor, Çekmeköy Belediyespor, Dostlukspor, Ekiz Yumurta Foça, İzmit Belediyespor, Kırçiçeği Bodrum Basketbol ve Urla Pera mücadele etti.

Final maçlarında Kırçiçeği Bodrum Basketbol, Urla Pera'yı 88-63, Beckerspor Ekiz Yumurta Foça'yı 54-48, Çekmeköy Belediyesi Dostlukspor'u 75-46, İzmit Belediyespor Bayraklı Belediyespor'u 57-43 mağlup etti.

Karşılaşmalar sonunda Beckerspor, daha önce şampiyonluğu garantileyen Kırçiçeği Bodrum Basketbol ile Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselmeyi başardı.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol'a şampiyonluk kupası ve madalyalarını Muğla Valisi Amir Çiçek verdi. Final grubu ikincisi Beckerspor ile üçüncüsü Ekiz Yumurta Foça Basketbol'a madalyaları da törene katılan yetkililerce verildi. Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Kırçiçeği Bodrum Basketbol'dan Melek Bilge ise kupasını, Vali Çiçek'ten aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi Final Grubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement