Kadınlar Dileklerini Yazdı - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Dileklerini Yazdı

Kadınlar Dileklerini Yazdı

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Birimi’nin Dilek Ağacı Projesi kapsamında, Muratpaşa Kent Meydanı’na dalları renk renk kurdelelerle süslenmiş bir ağaç dikildi.

08.03.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Birimi'nin Dilek Ağacı Projesi kapsamında, Muratpaşa Kent Meydanı'na dalları renk renk kurdelelerle süslenmiş bir ağaç dikildi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe katılırken, küçük keselerin içlerine dileklerini yazarak Dilek Ağacı'na bağlayan kadınlara karanfiller verdi. Başkan Evcilmen, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

SORUNSUZ BİR TÜRKİYE DİLEDİ

Etkinlikte El İzi Pazarı'nda stant açan kadınlar, Başkan Evcilmen'e cumartesi günleri Muratpaşa Kent Meydanı'nda da El İzi Pazarı açma dileğini iletti. Bunun üzerine Başkan Evcilmen, "Her cumartesi Kent Meydanı'nda El İzi Pazarı açılacak" sözü vererek kadınların dileklerini gerçekleştirdi. Dilek ağacına, "Sorunsuz bir Türkiye ve yeni dönemde birlikte olma" dileğini yazan Başkan Evcilmen, "Temsili dilek ağacıyla kadınlarımızın yaşayacağı güzel ve bereketli günleri vurgulamak istedik. Bu tür simgesel eylemler, güçsüzlük ve yalnızlık duygusunu ortadan kaldırır. Bundan sonraki yaşamımız sizlerin sorunlarının çözüldüğü bir yaşam olsun" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadınlar Dileklerini Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement